אמא...

MeWithoutU

New member
לא...

אני גרה ליד עפולה...והוא היה גר בערד! אז אוטובוס מהבית שלי לעפולה... ואז מעפולה לתל אביב... ואז מתל אביב לבאר שבע... ואז מבאר שבע לערד... ואז מונית עד הבית שלו!!! נצח...)= פשוט נצח...)= בעיקר כשהסיבה לנסיעה כזאת ארוכה זה כדי לכאוב עוד! נסעתי לשבעה והרגשתי כמו נצח במיוחד כשכל הנסיעה לשם וכל הנסיעה בחזרה מלאה בבכי!

MeWithoutU

New member
תודה...

למרות שאני פוחדת שאם לא אסע מחר הוא יכעס עלי או יעלב...)= לא רוצה להכאיב לו עוד... אני יודעת שהוא רואה אותי...נמצא קרוב אלי ולכל האנשים שהכיר...

אמממ...

להגיע לאילת ממטולה לוקח לפחות שמונה שעות
מנסיון...

MeWithoutU

New member
תודה לכולכן בנות...

זה באמת מעודד לדעת שיש אנשים שאכפת להם ממני ורוצים לעודד... מחר זה חודש מאז שהוא היתאבד...אני כנראה לא אסע...אני חושבת שזה יזיק לי...זה מוקדם לי מדי לעמוד מול הקבר... חוץ מזה שזה 7 שעות ממני... וסקאלי...בקשר לפורום שאמרת...אני התחלתי כבר לכתוב שם...ומצאתי מישהי ממש נחמדה שישר כתבה לי במסרים ועוזרת לי איכשהו להיתמודד עם הכאב העצום הזה של היתאבדות! תודה לכן בנות... באמת תודה... זה מחמם את הלב לדעת שאני לא לבד...

חמודה...

הכי חשוב לעשות מה שמרגיש לך נכון וטוב עבורך.. אני בטוחה שאם הוא רואה אותך, הוא יודע כמה את מתגעגעת וכואבת.. שולחת לך חיבוק גדול...

MeWithoutU

New member
אמא...

אימא...איפה את עכשיו שאני זקוקה לך כל כך? שאני עצובה ואת לא פה לעודד... שאני בוכה ואת לא פה לנחם... החיבוק האחרון שקיבלתי ממך היה לפני גיל 7... ומאז...אני בלי החיבוקים שלך שעושים כל כך טוב בלב... איפה את עכשיו שאני מרגישה שאין לי אוויר... ששוב הדיכאון חזר... שבא לי למות... איפה את כשאני זקוקה לך כל כך? ועכשיו שאיציק היתאבד... הקצה אור שראיתי מרחוק...פשוט נעלם... עכשיו גם הוא מלאך...בדיוק כמוך...שם למעלה שומר על כל האנשים שאהב... עוד בנאדם...שעזב אותי לתמיד...שיותר לא ישוב...שיותר לא יהיה כאן איתי... מקווה שלפחות טוב לכם שם למעלה... מלאכים יקרים שלי... אוהבת אותכם כל כך...

היי

קראתי וכאבתי מאוד לקרוא את מה שכתבת. אני חוזרת אחורה בדפים כדי להבין קצת על מה שכתבת ואני מתארת לעצמי שאת עוברת תקופה שאת הקושי שלה עוד לא המציאו מילים כדי לתאר. אני בטוחה שהמלאכים שלך נפגשו, ושהם יודעים כמה את אוהבת.

שמחה18

New member
ואני בטוחה שהם שומרים עליך ../images/Emo189.gif

שם למעלה ומתפללים שיהיה לך טוב

MeWithoutU

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif Hurt

שיר כאילו נכתב על המצב שאני נמצאת בו!... כמה אני מתגעגעת... כמה הכאבתי ועכשיו אני כואבת! לפעמים בא לי להיתקשר...אבל אני יודעת שהוא לא נמצא שם!...)))= לפעמים גם אני רוצה לדעת אם הוא מסתכל עלי מלמעלה...שומר עלי...דואג...)))= אין דבר שלא הייתי עושה כדי ליראות אותו שוב...או לפחות להגיד לו כמה אני מתגעגעת מאז שעזב!!! אני כל כך שבורה!!! מחר אזכרה של חודש מאז שהוא עזב את העולם האכזר הזה!...
עדין לא מאמינה! כואב לי בלב כל כך! כמו סכין בתוך הלב!!!!!!!!!!!! Seems like it was yesterday when I saw your face You told me how proud you were, but I walked away If only I knew what I know today Ooh, ooh I would hold you in my arms I would take the pain away Thank you for all you've done Forgive all your mistakes There's nothing I wouldn't do To hear your voice again Sometimes I wanna call you But I know you won't be there Ohh I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you Some days I feel broke inside but I won't admit Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss And it's so hard to say goodbye When it comes to this, oooh Would you tell me I was wrong? Would you help me understand? Are you looking down upon me? Are you proud of who I am? There's nothing I wouldn't do To have just one more chance To look into your eyes And see you looking back Ohh I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself, ohh If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away Ooh, it's dangerous It's so out of line To try and turn back time I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you

דבי111

New member
מתוקה, משתתפת בצערך

הכ"כ גדול שלך... אני לא הייתי כאן הרבה זמן כי הייתי חולה ואז התחלתי ללמוד...... בכל אופן..... משתתפת בצערך, זה אובדן מאוד קשה......... מותר לי לשאול כמה זמן הייתם היחד?

MeWithoutU

New member
תודה בנות

אוי... אנחנו לא היינו ביחד...כלומר לא עכשיו בכל אופן... הוא היה חבר שלי לפני המון זמן...הוא היה האהבה הראשונה שלי... פעם היינו חברים לכמה חודשים וניפרדנו... אבל נישארנו ידידי נפש...כאלו שמדברים פשוט על הכול...לא היו בינינו סודות... היינו ניפגשים הרבה...עד שעבר דירה...ואז היינו ניפגשים פחות...)))= אבל הוא לי כל כך חשוב וכל כל אהוב וכל כך קרוב... אהבה ראשונה...פשוט לא שוכחים אף פעם...

דבי111

New member
הבנתי...

צודקת... אהבה ראשונה באמת לא שוכחים בכל אופן זו סיטואציה קשה... אין יותר קשה מלאבד אדם אהוב וקרוב שולחת לך חיבוק
הכי חם שיכול להיות דבי

למעלה