אמא...

כברלא

New member
אמא...

קראתי בפורום שלושים פלוס, אהבתי,הזדהיתי,ומשתפת אתכם.. "יום אחד כשילדיי יהיו בוגרים מספיק להבין את ההגיון שמניע הורה, אני אספר להם,כפי שאימי הרשעית אמרה לי: אני אוהבת אותך מספיק....כדי לשאול אותך לאן את הולכת, עם מי ובאיזו שעה תגיעי הביתה. אהבתי אותך מספיק בכך ששתקתי ונתתי לך לגלות שהחבר שלך הוא סתם נקניק. אהבתי אותך מספיק כדי לשבת לך על הראש שעתיים,בזמן שניקית את החדר- עבודה שהיתה אמורה לקחת רבע שעה... אהבתי אותך מספיק בכך שהראיתי לך כעס,אכזבה,דמעות בעיני.. ילדים צריכים לדעת שהוריהם אינם מושלמים.. אהבתי אותך מספיק כדי לתת לך לקחת אחריות על מעשייך, גם כשהמחיר ששילמת היה כה כבד שליבי כמעט נקרע מקרבי. אבל הכי הרבה,אהבתי אותך מספיק לומר לא,כשידעתי שתשנאי אותי אח"כ בגלל זה. אילו היו הקרבות הכי קשים,אני שמחה שניצחתי אותם,בגלל שבסוף גם את ניצחת. ויום אחד,כשילדייך יהיו מספיק בוגרים להבין את ההגיון שמניע הורים, את תגידי להם: אימי היתה רשעית?-אני יודעת שאימי היתה. לנו היתה את האמא הכי רשעית בעולם,בזמן שבבתים אחרים אכלו ממתקים לארוחת בוקר, אצלנו אכלו ביצים וירקות. בזמן שילדים אחרים שתו קולה ואכלו סופגנייה בצהריים, אנחנו אכלנו עוף... ונחשו מה הכינה אמא לארוחת ערב,גם זה היה שונה מבתים אחרים. אמא התעקשה לדעת בכל רגע נתון איפה אנחנו,אפשר לחשוב שאנחנו אסירים בחופשה. היא היתה חייבת לדעת מי החברים שלנו,ומה אנו עושים איתם. היא התעקשה שאם אמרנו שנעדר לשעה,נעדר לשעה או פחות. התביישנו להודות-אבל היא הפרה בקלות את חוק העסקת הילד בכך שהכריחה אותנו לשטוף כלים, לסדר את המיטה,לבשל,לשאוב את הריצפה,לכבס,לזרוק את הזבל ועוד כל מיני עבודות אכזריות. אני חושבת שהיא היתה שוכבת בלילות במיטה וחושבת מה עוד היא יכולה לתת לנו לנו לעשות. היא התעקשה תמיד לומר לנו את האמת,את כל האמת ורק את האמת. כשהגענו לגיל הטיפש עשרה,היא קראה את מחשבותינו,וגידלה עיניים מאחור. אז החיים היו ממש קשים. אמא לא נתנה לחברינו לצפצף מלמטה כשהגיעו,הם היו צריכים להגיע לדלת כדי שתוכל לפגוש אותם. כשכולם "יצאו" בגיל 12, 13, אנחנו חיכינו לגיל 16. בגלל אמא הפסדנו חוויות שילדים אחרים חוו. אף אחד מאיתנו לא נתפס גונב,הורס רכוש של אחרים או מבצע כל פשע אחר. הכל בגללה! עכשיו,כשעזבנו את הבית,לכולנו יש השכלה,אנחנו אנשים ישרים, עושים כל מה שביכולתינו להיות הורים מרושעים לילדינו. כמו שאמא היתה. אני חושבת שהבעיה של העולם הזה, הוא שאין מספיק.... אמהות מרושעות...."
 

my sunshine

New member
זה נשמע יותר

כמו סיפור על אמא פולניה
אבל אהבתי
 

כברלא

New member
ואני...

בעקביות אומרת לילדיי:"אכלתם אותה... אמא שהיא שילוב של-תוניס,רוסיה ופולין.. בעוונותיי,רחמנא ליצלן,גם מורה, ועוד תוצר של אמא רשעית...."
 

ערסlight

New member
אמא

אמא שלך במסווה של אהבה הייתה סתם פריקית של שליטה. והיא גם מספיק עשתה לך נזק בכדי שתצטערי שאין רבות כמוה.
 

my sunshine

New member
פשוט מתבקש

מכתב לאם מהבת: ============ אמא נכנסת לחדר של הבת שלה ורואה מכתב סגור על המיטה המיועד אליה. עם תחושה לא טובה היא פותחת את המכתב וקוראת: אמא היקרה אני מצטערת להודיע לך על זה בצורה הזאת אבל עזבתי את הבית והצטרפתי לחבר שלי ואנחנו עוברים לגור ביחד, ממש התאהבתי בכל התכשיטי פירסינג שלו ובכתובות קעקע ובאופנוע הגדול שלו. אני בהריון ואחמד אמר לי שאנחנו נהיה מאוד שמחים בבקתה שלו ביער לא רחוק מההורים שלו. הוא רוצה עוד הרבה ילדים ממני וזה אחד החלומות שלי. למדתי שמריחואנה לא מזיקה ואנחנו נגדל ליד הביקתה שלו גם בשבילינו וגם בשביל החברים שלו והם יתנו לנו בתמורה את הקוקאין והאכסטזי שאנחנו צריכים. בינתיים אנחנו מתפללים שימצאו תרופה לאידס כדי שאחמד ירגיש טוב יותר, מגיע לו. אל תדאגי אמא אני כבר בת 15 ואני יודעת איך לדאוג לעצמי. אני אבוא לבקר אחרי הלידה פעם בחודש כדי שתכירי את הנכד שלך. הבת שלך נורית. נ.ב. אמא כל זה לא נכון, אני אצל דיקלה הבת של השכנה. רק רציתי להראות לך שיש דברים יותר גרועים בחיים מהתעודה שלי שנמצאת במגירה של השולחן... אני אוהבת אותך! תתקשרי להודיע מתי זה בטוח שאני אחזור הביתה.
הגיע ב
 
למעלה