אמא

תודה

תודה על החיבוק, כיף לקבל גם מאדם לא מוכר. איך יוצאים מזה? לדעתי, לומדים שהצער והכאב הם חלק מאיתנו יחד עם עוד חלקים אחרים בנו שמושכים קדימה. מאד לא פשוט. אני חושבת הרבה על מה שעוד יכולתי לעשות ולא עשיתי אבל אני מוצאת את הדרך לפצות (את עצמי) על כך. זה חלק מההשלמה הכואבת עם המוות. הכאב והכעס לא עוברים, בפרט שאני בת יחידה, אבל אני לומדת לאט לאט לתת מקום ג ם לתחושות נוספות. מקווה שתגיעי לכך גם את. שוב תודה, רותי אבישי- פסיכולוגית.

אמא

היום חגגתי יום הולדת. ביליתי עם הבת שלי. היא כבר גדולה ועזבה לפני מספר שנים את הבית. הדבר הראשון שרציתי לעשות (אחר דך הלכנו לספארי...), זה לבקר חברה של הורי שנפטרו. כשהורי התחתנו והיא התחתנה בגלל זה שלא היה להם כסף לשכור דירה, שני הזוגות חיו 5 שנים באותה הדירה, חדר לכל משפחה עם מטבח משותף. מאז הם נשארו חברים בלב ובנפש. כיום רק האשה הזו נשארה בחיים. האשה הזו מדהימה. היא גרה בבית אבות, בת 93. צלולה לחלוטין והולכת ללא מקל אפילו. רציתי להרגיש קצת שיש לי אמא ביום הזה. היא אוהבת אותי מאד, שמחה והתרגשה שבאנו. היא אפילו קראה לי בשם החיבה שהיה לי בילדותי. זה עשה לי המון טוב וגם לבת שלי שבקשה ממנה רשות לבוא אליה שוב לעיתים קרובות. אני שמחה שעשיתי את זה ודווקא היום. רותי אבישי- פסיכולוגית

../images/Emo49.gif

את יכולה לעדכן את יום ההולדת שלך בלוח האירועים, אם זה מתאים לך. המון טוב...

ענתי44

New member
../images/Emo213.gifזר ברכות ליום ההולדת ../images/Emo20.gif

רותי ברכות חמות ליום הולדתך. יש שיר של חווה אלברשטיין שנקרא, אם אני לא טועה, "געגועים" ובו היא מדברת על הגעגועים להורים שאינם.על שאין איפה לעצור בדרך חזרה מהצפון... תחושת החסר לעולם לא מרפה ויתמות היא כואבת בכל גיל. נפלא שחגגת את יום הולדתך עם שתי נשים יקרות כל כך, ביתך היקרה והאישה המדהימה הזו. ונהדר שתבלי איתה יותר בעתיד.

אשבל1

New member
מזל טוב רותי../images/Emo141.gif

נחמד לשמוע איך חגגת, המשך יום הולדת שמח...

מזל טוב! ../images/Emo140.gif

מזל טוב, רותי. אני חושבת שבחרת דרך מאוד מרגשת וסימלית לחגוג את יום הולדתך. ובאותה הזדמנות שיחת 3 נשים ... מאחלת לך אך טוב.

למעלה