אמא..

מ כ ס ה

New member
אמא..

אמא, היום יש לך יומולדת את בת 53 5 שנים עברו מאז מותך את זוכרת אמא?? איך הפתעתי אותך והבאתי את כל השכנים והכנו עוגה וצרחנו ה=פ=ת=ע=ה?? אני כל כך מתגעגעת אלייך כל כך רוצה לשמוע את דעתך על דברים כל כך רוצה לשמוע את הקול שלך לחבק אותך להיות איתך ולא לעזוב מעניין מה היית אומרת אם היית יודעת שעכשיו אני בשירות לאומי... מעניין מה היית אומרת אם היית יודעת שעברתי תאוריה ואני משנסת מותניים להוציא רישיון את כל כך חסרה לי. הרבה זמן אני מדחיקה את זה ואני כבר חושבת שאני יכולה להסתדר בלעדייך אבל לא !!! כאילו שהיא תשמע אותי או תדע שאני כותבת או מתגעגעת אליה ונזכרת בשיר שחברה של אחותי כתבה במנגינה של אנחלה. "אנא אלי... בבקשה החזר את אמי.. אם היו קצת בעיות עוד נמצא נמצא פתרונות רק אותך אמא אני אוהבת למה אותי את עוזבת?? לבד פה לא נשארת.. בכאב לא עומדת אמא שלי.. על הכל מבקשת סליחה מתי תשובי למשפחה? אנחנו כולנו עצובים.. שאת לא בחיים.. זה קשה אתם לא מבינים" אני כל כך עצובה.

ORITI61

New member
איתך....

אני יודעת בדיוק מה את מרגישה, אמא שלי נפטרה בגיל 50 כשאני הייתי בת 17 וחצי כך שפחות או יותר את עוברת את אותם הדברים שאני עברתי לבד: סיום בה"ס, רשיון, גיוס וכמובן שאח"כ חתונה, ילדים וכל החיים.... תהיי חזקה ותחשבי רק טוב.

מ כ ס ה

New member
את האמת שאני לא עוברת את זה לבד

אבא שלי שיהיה בריא עוזר לי בהכל. תודה על התגובה מצטערת לשמוע על מה שחווית

ymz

New member
כ"כ מבינה אותך

יש ימים בשנה קשים במיוחד אבל הם עוברים והדברים חוזרים למסלול הרגיל. בכל מקרה, אנחנו כאן איתך.

למעלה