אמא....

אמא....

כשאור קוראת לי אמא הלב שלי גואה כמעט עומד להתפוצץ אני כל כך נהנית מכל הברה שיוצאת לה מהפה חיים של אמאאאאאאאאאאא אני צועקת עם כל כך הרבה רגש ומשקל ועוטפת אותה כמו שהייתי רוצה להיעטף אני כל אמא שלה גורם לי להתמלא באנרגיות חדשות ממלא אותי בדבר העצום הזה שנקרא אמא שכל כך חסר לי בכל לילה אני מחכה לבוקר, לשמוע את האמא הראשון שלה מילה עם כל כך הרבה משמעות, אותה המשמעות שאני לא חווה ואני כל כך משתדלת להעביר אותה אליה חיים של אמא, נשמה של אמא, אוצר של אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כל כך הרבה אמא בכל פעם כמו שהיתה אומרת לי... ככה היתה עונה לי גם על כל אמא שלי מתגעגעת אליה.... והלידה בדרך,,,, כל כך קשה לי אמאאאאאא

בוקר טוב אמאאאאא של אור

היי זה מדהים איך כולנו (לרוב) חוות את אותן החוויות, את יודעת: עברה עלי לידה קשה (ואני מבינה שאת בדרך שיהיה לך
) ילדתי בשעה 05:00 לפנות בוקר, ולא יכולתי לראות את הילדה עד אחד בצהריים, לא יכולתי לעצום עין למרות שהייתי מאוד חלשה. וכשראיתי אותה מדהימה ביופיה לא יכולתי להגיד: " בואי לאמא" מילה פשוטה עם משמעות ענקית א-מ-א, שנים שלא אמרתי אמא בקול רם. אני שולחת לך מפה חיזוקים, והמון אהבה.

וואו

נהייתה לי צמרמורת מההודעה הזאת
אמנם אני בת 20..ויש עוד לא מעט זמן ליהותי "אמא".. אך לפעמים אני יושבת וחושבת על מה יהיה בעוד כך וכך זמן שאני בעצמי יילד(אני בלי שום קשר מאד אוהבת ילדים)..ואני כל כך מתרגשת רק מהמחשבה שאני אהיה אמא..שאני אפנק ויאהב ואתן את כל-כולי לילדים שלי.. זאת נראית לי הרגשה מדהימה שאין כמותה.. שמחתי לקרא את ההודעות. הן ריגשו אותי.. ושיהיה בהצלחה בלידה,רק בריאות אמאות יקרות

אז.....

תארי לך שיהיו שניים לפחות שיקרו לך אמאאאאאאאא...
שתהיה לך לידה קלה ועד אז (וגם אח"כ) אנחנו כאן בשבילך... מחזקת אותך ושולחת לך המון אהבה עוטפת...

למעלה