אמא

hadary910

New member
אמא

אמא שלי נפטרה לפני חודש..מאז לא מפסיקה להיות עצובה..גם כשאני מחייכת גם כשאני שמחה..זה לא באמת..כואב לי בלי הפסקה...מתגעגעת כ"כ..אמא כבר לא היתה לי כאן כמה חודשים כי היתה חולה ולא היתה בבית..אבל עכשיו כשאני יודעת שהיא באמת לא כאן זה יותר כואב..כשאני חושבת על זה לוחץ לי בלב..נהיה לי חם..אני כ"כ מתגעגעת לאמא..אני רוצה להיות איתה שתחבק אותי שוב כמו שרק אמא ידעה לעשות...כ"כ כואב לי שהיא לא כאן...פתאום כל הזכרונות מפעם מהתקופה היפה עולים וזה עוד יותר צובט..כי כאילו שכחתי שהתיה חולה..שבעצם לא היתה כאן כבר 4 שנים באמת...ואז אני לא מבינה למה אמא שלי לא כאן למה אמא שלי לא מחבקת אותי..דווקא עכשיו שאני כ"כ צריכה אותה..ועם כל השינויים שהיא לא תזכה לראות...כ"כ מתגעגעת לאמא..כ"כ מתגעגעת..

וואו... לא אתבייש מלומר...

אני קוראת ת'הודעה שלך ובוכה...
זה קשה לתמודד עם מחלה של אמא ואח"כ לאבד אותה... אני אבדתי את אימי לפני שנתיים וחצי.... ואני מרגישה כאילו זה היה אתמול.... אין לי כ"כ מילים לעודד... אבל, אני שולחת לך
וורטואלי חם ואוהב.... תהיי חזקה.... אנחנו איתך!!!

hadary910

New member
אמא

תודה..כיף לשמוע שאנשים מבינים אותי...אני מנסה להיות חזקה אבל זה קשה...זה כ"כ טרי...אני משתדלת לא לחשוב על זה אבל זהנמצא זה כל הזמן קיים ואני יודעת שזה גם תמיד ישאר.ואני מעדיפה ככה כי אני לא רוצה לשכוח את אמא שלי..

שלום הדרי.

קודם כל, משתתפת בצערך.
אני מאוד יכולה להזדהות עם מה שכתבת. כאילו אבדת את אימך פעמיים - פעם לפני 4 שנים, ושוב עכשיו. קרה לי דבר דומה. ועדיין, הסוף הוא עכשיו כל כך סופי ... אין עכשיו מילים שיכולות לעודד או להשקיט את הכאב, אני יודעת. השבוע, החודש והשנה הראשונה הם כל כך קשים ... אבל רק דעי שאנחנו כאן, ואת מוזמנת להיכנס ולשתף ככל שתרצי.

gcnet

New member
הרבה אין לי מה להגיד

רק שאני מבינה אותך ומשתתפת בצער ובצער משפחתך תהיי חזקה הפורום הזה פתוח לכל מה שרק תרצי לכתוב בו...

למעלה