אמא

אמא

אנייושב לכתוב לך אמא למרות שאני יודע שהסיכוי שתקראי את הדברים הבאים הינו קלוש. הלוואי והייתי יודעת כמה הייתי רוצה שתקבלי אותי כמו שאני . אני יודע שאת מנסה, אני יודע שזה לא קל, אבל אמא זה מה שעושה ויעשה אותי מאושר לדעת שאת לצידי תומכת ומעודדת . ראיתי היום כהראו בעובדה את הכתבה על הומויים והוריהם , ראיתי את הדמעות שירדו לך . ישבת ושתקת וגם לי לא היה אומץ לומר מילה . אני לא כועס אני רק מנסה להבין איך זה שאת לא מבינה . גידלת אותי להיות מי שאני וחינכת אותי הכי טוב שאמא יכולה. את יודעת אני מאמין שיום יבוא ואת תקבלי אותי כמו שאני ואז יעלמו המסכות יאלמו הפחדים ותשאר אהבה טהורה . אמא אני פשוט אוהב אותך ... יש לי אישה שאוהבת אותי אמא שלי ביא מכירה אותי מהתחלה שלי שלה היא מוכרחה להיות חזקה אמא שלי ואת השיר אני שר בשבילה

../images/Emo9.gif

שגיאות הכתיב נעשו בטעות ברגע של בילבול והתרגשות

Yuval Y

New member
אתה יכול לכתוב שוב, ולתקן ../images/Emo24.gif

מעבר לכך, תוכל להראות לאמא שלך את ההודעה והתגובות שתקבל

ת ה ל ה

New member
דמעות עולות לקרוא את זה

מחזיקה לך אצבעות שאמא תבין ותקבל. אתה חושב שאנחנו יכולים לעזור? נשמח

babushka

New member
שדון כחול יקר - אמור לאמך בשמי-

שיש לה בן נפלא ואוהב , שכל אם היתה יכולה להיות גאה בו - (ואני בטוחה שבסתר ליבה- היא אכן גאה ואוהבת - רק שיקח לה עוד קצת זמן- לבטא זאת.) אני שולחת
לך - ו
לאמא שלך . ממני בבושקה נחמה

שדון שדון../images/Emo24.gif

בעודי מכחכך בגרוני ועוצר את הדמעות-חושב על התחושה הקשה שעברת לייד אמא מול הטלוזיה, לא יכולתי שלא להזכר בתמונה לא קלה מלפני כמעט שנה: רוני אחד ה"גיבורים" בתכנית הגיע אלינו עם אמו,מספר שעות לאחר שסיפר לה על אהבתו לגברים, התמונה היתה לא קלה אמא המומה כואבת מבוהלת ועם זאת אוהבת את בנה , כל השאלות הרלונטיות עלו וצצו כל הפחדים של אם דואגת ואוהבת,כל חוסר הידע,הבילבול, וכמובן הכל מתוך דאגה עצומה לבן אהוב,ההכחשה, "איך יכול להיות אתה כזה גבר וכזה חתיך כל הבנות בשכונה,,,"מה יהיה עם ילדים? איך אסתכל לשכנה בעניים? מה יגידו אצלי בעבודה? וכל השאלות שכמעט כל אם שואלת את עצמה,וכמובן איפה טעיתי ? מה פגום בחינוך שהענקתי, וכו, ובצדק,מתוך דאגה אמיתית ואהבה, אנחנו היינו כאן בשבילה ובשבילו כמובן,שעות של שיחות ועידוד ,והנה האם נשארה אוהבת, למדה להתמודד עם המציאות ולקבל את רוני , ואפילו כמעט כמעט,, הצטרפה אל הארוע של "גבר השנה"לתמוך ולעודד את רוני,
רוצה לומר,לך שדון,, אין ספק שאמא אוהבת דואגת, וגם אם נראה שלא מקבלת ללא ספק היא בתהליך,,בקצב שלה,, עליה ללמוד ולהבין,שאושרך הוא אושרה,וחייך על פי דרכך הם עניין שלך, אולי שיחת טלפון עם הורים מ"תהל"ה" תוכל לעזור? אולי מוקדם עדיין להשתתפותה במפגש? אולי פגישה בארבע עניים עם מתנדבי "תהל"ה"? אולי שיחה ביזמתך "לפתוח" את הנושא בעדינות בטיפה מידע,או בהפנייה לחומרים כתובים?אולי עוד צפייה משותפת בסרט? בתכנית בטי וי, אפילו ללא ניתוח ושיחה? עצם הצפייה המשותפת היא גם הכרה מסוימת,,שוב בקצב שלה,, בכל מקרה אנחנו כאן, בשבילה ובשביל הורים אחרים,תמיד נכונים לשוחח אפילו באנונימיות, בהצלחה,וחיבוק ענק, מיקי נב הסיפור של רוני אושר עיי רוני ואימו לכן פרסמתיו בפורום

Yuval Y

New member
אתה פשוט אדם מקסים ../images/Emo24.gif

אני כל כך מזדהה איתך, ברצון שאמא שלך תקבל אותך כמו שאתה, בכאב שאתה חש כשאמא שלך ראתה את הכתבה וירדו לה דמעות... [הורי באותו הזמן ראו תוכנית זמר, מאידך הם עוקבים אחרי "המירוץ למיליון", שם משחקים שני בחורים חמודים ונשואים. מצד שני, אני ואמא שלי התקרבנו לאחרונה, ואנחנו מבינים האחד את השניה. עם אבא שלי לעיתים המצב מסובך, מכל מיני בחינות] היית יכול לשבת לידה, לתת לה יד, אתה אכן יכול לעשות זאת. פשוט לחבק. יש דברים שהם מעבר למילים... יכול להיות שאמא שלך מבינה, ואוהבת, אבל קשה לה לבטא את זה. ייתכן שהיא בכתה מעצם זה שקשה לה לקבל אותך וכואב לה על כך... אני אכן חושב שתוכל להראות לה את ההודעה שלך והתגובות, או לרשום לה מכתב... יש לך את הרגישות ואת הנכונות... בהצלחה ובאהבה יובל

למעלה