אמא

אמא

אמא על שלושה פשעיך ועל ארבעה לא אשיבם על הפקרת אם. אינני מבינה אותך. הרי הדת מה היא לך. דבר חיצוני היא לך. חוקים שאחרים כתבו לך. מה לך כי תפקירי ילדיך? בשביל דת אחרים. אין זאת כי ניטמטמה רוחך. אם. אהבת אם. הפקרת אם. נפשך, אוהבת את אותה? האם מאמינה את בעצמך וביכולתך? האם אוהבת את את העולם? מה הם שאיפותייך והאם תנסי להגשימן בימים הבאים? או שמא תדחיקים עד סוף הדורות. האם חושבת את שהדת שאמצת לך תצילך מצרות העולם? לא! כי הדת יוצרת היא את הצרות. רק הדת יכלה לגרום לך להפקיר את ילדך בצרה. אילולא הדת פוחדת היית ומצירה מצרותיה ומתלאותיה של ילדתך. אפילו זר לא יקפא לבו. לבך קפא. אין זאת כי הדת לך היא קור ולא חום. חושך ולא אור. איני אומרת כי לכולם הדת היא קור. איני אומרת כי הדת היא לך רק קור. אבל אצלך הדת היא גם קור. קור מרושע. הצרה עברה לה. לא בגללך. העולם לא עומד עלייך. אבל הכאב. כאב ההפקרה נותר. נותר ללא מענה. וכן. יודעת אני כי בתך איננה הפקרתך הראשונה. על אחיך. אבא- אליך אף לא אפנה.

בן הרב

New member
הצלחת להוריד לי ../images/Emo7.gif

בין תגובה על תוכן הכתוב, וההתפעלות על צורת הכתיבה, הזזת לי משהו שם עמוק בפנים. כן! כולנו יודעים, שמענו, ואף ראינו, את אלו שהביאו אותנו לעולם מתנכרים ומפקירים, יש כאלה שקוראים להם אבא, אמא, ולפעמים אחרי מסכת עינוים אפשר להבין שחלק מהם הם רק מכונות יצור, ואין להם שם, תואר, ו/או רגש. א"עפ כל זה לא מחליש את הכאב, והזעזוע, כל פעם מחדש. מה שנשאר לי לומר לך זה: תהיי חזקה, ותבטיחי לעצמך וגם אנחנו איתך שנתנהג אחרת לילדים שלנו

../images/Emo7.gif אוףףףף עד מתי

עד מתי הורים יבחרו את אלוהים על פני הילדים???? פשוט קורע את הלב
וברוכה הבאה
לפורום!

אילו יכולתי

אני לא זוכרת מי כתב ומי הלחין. שרה: ריקי גל אמא, שיר הערש ששרת מזמן רודף אותי, לאן אברח לאן אילו יכולתי הייתי שוכחת איך באתי לכאן אמא, לא אוכל להמלט מכישופיך עיני חשכו פתאום אילו יכולתי הייתי חוזרת אלייך היום אמא, הו אמא איך בדמי בעמקי נשמתי דעתך נחושה אמא, הו אמא את וגם אני בשנאה ובאהבה בין כוח לחולשה אמא, איך רציתי שתחבקי ותלטפי ותאמיני בי אילו יכולתי הייתי עוקרת אותך מליבי אמא, אין לי בית בחדרי במיטתי אין לי מנוחה אילו יכולתי הייתי בוכה עוד דמעה מלוחה אמא, הו אמא איך בדמי בעמקי נשמתי דעתך נחושה אמא, הו אמא את וגם אני בשנאה ובאהבה בין כוח לחולשה אמא, את יודעת, אני זקופה וחזקה כמוך בכל מצב אילו יכולתי הייתי רוצה להודות לך עכשיו >ספל חמאה מזדהה<

ספליתתתתתת - תודה

לעברי לידר הייתה הופעה שנקראה 'סקס ואהבה בימים הנוראים'. בהופעה הוא לווה ע"י פסנתר (עידן רייכל) וגיטרה (הוא עצמו) והוא שר/שיחק עם מיטל דוהן. את השיר הזה (שלא הכרתי קודם) הוא ביצע בצורה מהממת בשתי הפעמים בהן ראיתי את ההופעה אבל את המילים לא הצלחתי לקלוט. בבוטלג שהשגתי מההופעה, לא כל כך התרשמתי מהשיר, בעיקר כיוון שאף פעם לא התרכזתי במילים. עכשיו כבר אשמע את השיר הזה בצורה שונה. תודה.

sharkyM

New member
כאשר מורידים ומקלפים

את כל העטיפות, נשארים האנשים. אנשים קטנים, קטנוניים ואף מרושעים. אנשים, שה"דם" לא משחק אצלם תפקיד. אנשים, שטיפשותם גובלת ברשעותם, אך הם לא יוכלו להבין זאת. על אותם אנשים אומר אני, טוב לעולם שלא נולדו משנולדו.

למעלה