אמא

אמא

אני קוראת ובוכה ולא מפסיקה .. נזכרת ביום שהיקרה לי מכל הלכה ממני .. איך החזקתי בידה כאשר נדמה לנצח היד נהיתה כבדה . המשכתי ללטף לבהות בענייך שנשארו מעט פתוחות .. הנשמה שלי זעקה אלייך תחזרי
הדמעות ירדו כמו מפל מעיניי וצרבו את בשרי
איך עברו להם 9 שנים בלעדייך. .. אני מרגישה שאני לא יכולה להיות שמחה כי את לא איתי .
את חסרה לי כמו אויר לנשימה . העניים שלי איבדו את הניצוץ של החיים אני רואה זאת בתמונות
תמיד הייתי מופנמת ומאז שהלכת אני יותר מכונסת בעצמי .
עוברת תקופות של הפכפכות רוצה לשמוח אבל את לא שם
איך מצליחים ? אני לבד אין לי אף אחד
אלוקים תמיד אני יודעת אבל לפעמים אין לי כוח ואני נרדמת מוקדם מעייפות נפשית
מנסה להרדים תמחשבות של הרחמיים העצמיים והם קמים איתי בבוקר

מחשבות לא טובות עוברות בראש אבל אסור ! אמא תכעס אם אעשה שטויות
היר היתה כ״כ. טובה אמא שלי הכי טובה מכולן. והיא איננה.

קוראת ונקרעת...

קוראת על המאבק הבלתי נגמר עם המחלה של אמך, עם הכאב, הייסורים וכל מה שהיה סביבך. אני זוכרת את המבט של אמא שלי - אני חושבת שאני אזכור אותו עד היום האחרון. היא נעצה מבט חודר בספרים שממול כאילו שום דבר ושום כאב לא יכול לנתק אותם ממנה. מסוג הכאבים שרק אם יכולה לשאת.

אני לוקחת אוויר וכואב לי, אני מרגישה איך בית החזה מתרוקן לו לאט לאט, אני מרגישה איך אני מתכווצת לתוך הכאב השורף הזה, לתוך החלל הבלתי נגמר הזה. תגיד לי ריבונו - ככה רצית ? ככה קיווית? אני הולכת לי בוהה במים שנשברים להם על החוף והמבט בוהה באוויר, כל האור מזמן הלך לו, אל תלכי מפה גם את... בואי אמא, בואי אמא - אל תלכי מכאן גם את.

אני מספיק מפוכחת כדי לדעת ש"לא" , לא יבואו ימים אחרים - הם תמיד יהיו דומים לזה של היום. אני מרגישה לאט לאט איך אני הולכת ומשתבללת בתוכי, כמו עובר שלא מצליח לחלץ את עצמו מאימו. מכונסת בתוכי, בכאב שלי. עם העיניים האדומות מבכי ונפוחות כל כך. הכאב מצמית אותי ואיך כולם אומרים ? מכאן....אפשר רק להתפתח ולגדול. שיילכו הם להתפתח, שיילכו הם לגדול !!!!!!!

העייפות מכריעה אותי בלילות הארוכים האלה, שלא נגמרים להם. אני מביטה לשמים השחורים האלה ומרגישה כאילו הם לא יסתיימו לעולם. זורקת את עצמי על המיטה והעולם סוגר עצמו עלי. בעדינות. בשקט. רק כוכב אחד ממעל מחייך בעדינות אליי ומנצנץ...:))

את כל-כך טובה אימוש, אין בכל העולם מישו שיכול לבוא ולומר שעשית לו רע, שפגעת בו, שזילזלת בו, שלא היית שם בשבילו....אין אדם כזה ואני גם לא אמצא . את כל כך טובה אליי אימוש, כל- כך טובה....אז למה בעצם קמת והלכת ???

אשבל1

New member

סינדרלה יקרה, אם אינני טועה את כותבת לראשונה בפורום, אז ברוכה הבאה, כתבת שאת לבד ואין לך אף אחד, אין חברים? משפחה?

הייתי שמחה לשמוע מה בכל זאת טוב בחייך וגורם לך אושר?

סינדרלה

את לא לבד וירטואלית בכל אופן...אני כאן בפורום כבר 7.5 שנים...הולכת וחוזרת...

אשמח לשמוע עוד על היומיום שלך....

למעלה