אמא

אבישג78

New member
אמא

רציתי להודיע בפורום שאמא שלי מתה היום בבית החולים מדום לב אני מקווה שלא סבלה וטוב שהיא לא עברה את כל השלבים הגרועים ביותר של המחלה. עכשיו נותר להודיע לאבא שלי שהו אחולה דמנציה איך להודיע לו מחר בבוקר. מפחדת שאותו רגע לא יקבל התקף לב או משהו. עכשיו צריך לעבור עוד פעם הכל עם אבא. שאלוהים יתן לי הרבה אומץ

אבישג יקרה , שלא תדעו צער

מצער לשמוע שאמך נפטרנ, אך כמו שכתבת אולי הניחומים הם שהיא לא תצטרך לעבור שלבים קשים של המחלה וגם אתם. מקווה שאבא לא יקבל זאת קשה ועכשיו תצטרכו לטפל בו סולו. הלואי שלא יהיה קשה עם אבא במחלה הרורה הזו חיבוקים ממני , טובה

ניחום אבלים

אם את מסכימה שנבוא לנחם אותך, את יכולה לכתוב במסר אישי איפה אתם יושבים, מי שיוכל לבוא או גר קרוב, אולי יבוא.

אבישג היקרה

אני יודע שאת עצמך מבינה, אבל רוצה לציין במפורש שהמות היה הפתרון הכי טוב לאמך ז"ל וגם לך. כאילו אמא הרגישה ושחררה אותך מההחלטות הקשות של התנגדות להזנה מלאכותית שהרופאים ודאי היו מציעים. לגבי אבא, אין לך ברירה. את חייבת לספר לו, כי אם הבנתי נכון הוא בשלב התחלתי של דמנציה ואי אפשר לנהוג בו כמו בחולה דמנציה "מן המנין". לאור אישיותו כפי שתארת בזמנו, קשה מאד לצפות איך יגיב. מטיפוס ממורמר הוא אולי ירגיש כאליו לקחו לו את אשתו בלי רשותו, אבל מצד שני יתכן מאד שישלים עם המצב במהירות. תשארי אתנו בפורום ותכתבי איך אביך מגיב. אולי יהיו לנו רעיונות. אני אתך בכאבך, כי כשאמא נפטרת, גם אם יש אנחת רווחה, הכאב גדול.

מקנאה בך

ואם אמא שלי ואבא שלי יכלו לקנא בה, גם הם היו מקנאים. קשה לאבד הורה. קשה פי מליון לעבור איתו את מה שאנו עוברים איתם, עד שהם מתים. יהי רצון שבעתיד כל הזקנה במשפחה שלכם תהיה יפה ורגילה.

אירילה

New member
../images/Emo16.gifמצטרף לשאר המנחמים

של תדעו עוד צער ושתהיינה רק בשורות טובות גרשון

hregev10

New member
../images/Emo16.gif מצטרפת אל המנחמים במות אמך

שלא תדעו יותר צער חני

zs1957

New member
../images/Emo16.gifאבישג שלא תדעו עוד צער

שולחת לך תנחומים על מות אמך. תתנחמי שאמך לא הגיעה לשלבים הקשים של המחלה. תודיעי לאבא ע"י רופא המשפחה על מות אמא. זהבה

טילי66

New member
אבישג היקרה

אבישג שלא תדעו עוד צער.כמה חשוב שאת מציאותית ויודעת שחסכת מאמא סבל מיותר.מאחלת שתעברי את המידע העצוב לאבא בקלות.כוס תנחומים תמי

../images/Emo16.gifלאבישג ברוך דיין האמת ,שלא תדעי עוד צער

ה' יתן לך כוח לעבור את כל היסורים בחוזק ובאומץ ובאהבה בשורות טובות וקבלי חיבוק של עידוד

למעלה