אמא

yaeli20

New member
אמא

זה מתסכל אותי!!!!! אני לא יודעת מי את.... אני לא חוויתי אותך כמו שהאחרים חווה. את מתת כשהייתי בת 7 הכרתי אותך רק חולה חלשה (או לפחות זה מה שאני זוכרת) כל הזמן אומרים לי "היא מאוד אהבה אתכם היא מאוד רצתה לראות אתכם גדלים" אחותי אומרת את זה אמא לימדה אותי ואת זה אמא הראתה לי ואת זה אמא הסבירה לי ולי אין שום דבר מיזה!!! הייתי בת 7 כשמתה לא הספקתי איתה כלום.... אני לא זוכרת איך הייתה נראת, איך נשמע הקול שלה, הריח שלה הוא הריח של התכשירים שהיא השתמשה - קרם הידיים שלה והאיפור. מי את?! מי זאת האישה הזו שהייתה אמא שלי?! אין לי את מי לשאול.... היית בת יחידה סבא מת כשהייתי תינוקת וסבתא לא דיברה כמעט עברית וגם היא נפטרה לפני שנה... מי את?! שואלים אותי מה אני רוצה לדעת ואני בעצמי לא ממש בטוחה... כנראה זה משהו אחר... צורך עמוק יותר שמילים לא יכולות למלא.... צורך במגע של אמא, במילה של אמא... מה זה אמא?! מזל טוב אמא, מחר יש לך יומולדת אם היית בחיים היית בת 60 יומולדת מיוחד...

emmy5

New member
yaeli20 תסתכלי במראה ,משהו ממך ,זו אמא שלך

יום יבוא ואת תהיי אמא ,תדעי שאת מרגישה בדיוק אותו הדבר כמו לפני שנים , אישה נתנה לך חיים ..והיא בשמיים ,נשארה צעירה ויפה ומשגיחה עליך , שומרת עליך . אמי נשארה אלמנה עם תינוק ,שנה וחמישה חדשים ..תשע שנים אחרי זה התחתנה ועשתה אותי . אני הייתי האימא הקטנה שלו .. גם הוא לא ידע מי היה אבא שלו ..אבל אני מאוד אהבתי אותו .. הוא אהב את אמא ,אהבה לא רגילה ולא התחתן ..בבית שלנו , תמונה של אבא שלו היה על הקיר .הוא היה דומה לו את לא היחידה ,עכשיו תסתכלי על חצי כוס המלא

eshkolit32

New member
../images/Emo201.gifיעלוש

אני רוצה להבין אותך אבל הכאב שלך כ"כ שונה משלי שאני מרגישה שאני לא יודעת מה באמת עובר עלייך... אני מאמינה שמעבר לצורך שלך לדעת איזו מין אישה אימא שלך היתה זה פשוט הצורך הבסיסי והטבעי הזה באימא, באישה הזאת שממנה יצאת אל העולם, שמחבקת, שומרת עלייך מכל משמר ונותנת לך ביטחון, שתמיד נמצאת שם בשבילך. כל מי שאיבד כאן אימא יודע שאין לה תחליף אבל אני שואלת את עצמי האם יש בחיים שלך דמויות שהן סוג של דמויות מבוגרות יותר שאת מרגישה שהן נותנות לך איזשהו יחס אימהי? ושוב חשוב לי להדגיש לא כדי לתת לך תחליף (זה בלתי אפשרי). לפעמים יש לנו בחיים = לכולנו - מין דמויות אב ואם כאלה, שיכולים לתת הרגשה טובה, קצת מנחמת.... קבלי ממני

nOway1

New member
../images/Emo7.gif יש רק אימא אחת בעולם !

אימא, אימא את הינקת אותי את פינקת אותי את הבאת אותי המילים מודגשות אליך יעלי..!! המילים של אריק איינשטיין ........

../images/Emo201.gif יעלוש..

ומה עם אבא שלך? אולי תבקשי שיספר לך קצת עליה? גם לי לא יצא ממש להכיר את האמא האמיתית,זאת שלפני המחלה.. אבל אני לא משווה בכלל! חיבוק..

A GIFT OF LOVE

New member
את טווה את החוטים בידיים פנימיות...

אם רציתי ואם לא להיות כל כך דומה לך את טווה את החוטים בידיים פנימיות [כתר שמש/ צרויה להב] והידיים שלה הן רק פנימיות... אומנם לא הכרת אותה אבל, היא משפיעה על חייך. החיסרון שלה הוא זה שמשפיע... והידיים הפנימיות שלה, של זאת שלא הכרת, הן אלה שטוות את חוטי חייך. הן אלה שמכוונות, שמראות, שמסובבות. החיים שלך סובבים סביב החסר שלה, סביב אותה דמות שלא הכרת... "אני לא זוכרת איך הייתה נראת, איך נשמע הקול שלה, הריח שלה הוא הריח של התכשירים שהיא השתמשה - קרם הידיים שלה והאיפור. מי את?! מי זאת האישה הזו שהייתה אמא שלי?!" והחיפוש הוא ארוך ומתמשך... לא תמיד מניב תוצאות.. אך לעולם את לא מתיאשת. לעולם את לא מפסיקה לחפש אחר עקבותיה הנעלמות.. תמיד פועם בך הרצון להכיר את אותה אחת שהביאה אותך לעולם. את אותה אחת שהחסר שלה משפיעה כל כך על חייך. את אותה בעלת ידיים פנימיות.... אז מה מחבר בסופו של דבר שני אנשים יחד? צל חלומות, משקל העבר משא של בדידות ופחד [ימי התום/ צרויה להב] וזה מה שמחבר בינכן... והחלומות שבך בוערים... והעבר מטיל את משקלו על כל תא בזכרון... ואת יוצאת לחפש. לבד, בכוחות עצמך... ילדה עצובה, מפוחדת, ילדה שרוצה את אמא! יעלוש, מי כמוני מבינה אותך. מבינה את התסכול של לא להכיר מישהי שמשפיעה כל כך על חיי... אני יכולה רק לחבק אותך חיבוק של הבנה והזדהות... קבלי

yaeli20

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

ריגשתם אותי מאוד! הייתי צריכה את החיבוק החם שלכם

למעלה