אמא

daniella1980

New member
האמת שיש

כאלו שעושים לי את "זה" רק ממבט בתמונה, אבל לרוב אני צריכה אותם בתלת מימד והרבה מעבר לקנקן כדי להרגיש שהם באמת עושים לי את זה (הכוונה מושכים אותי כמובן). משום מה *אף* תמונה של דודי בלסר שראיתי, לא הזיזה בי כלום. אולי זה הנשיות שבו (יש לו פנים עדינות ונשיות בעיני), החלקות היותר מידי מושלמת (לא אוהבת את זה), הריבועים המצוירים בסמטריה מושלמת ולא אנושית, הצילומים השטחיים שמפריעים לי, חוסר העומק.. ובעיקר הבייבי פייס שלו יותר מידי חייכן ותבניתי, קשה לי להסביר. אולי אם הייתי רואה אותו בלייב זה היה אחרת.

daniella1980

New member
ככה העולם מתחלק לו?

צביקה מול דודי? שניהם בשבילי באותה קבוצה - לא עושים לי את זה. בעצם צביקה גם דוחה אותי בנוסף:)

שמעי אני לא מתכוון

במובן הרגשי או משהו קצת יותר עמוק מה שאני מתכוון זה נגיד תראי את דודי את לא תגידי וואי איזה חתיך? אין מצב שלא לדעתי זה כמו שמישהו יראה משהי שנראית טוב אז ברור שהוא יגיד איזה יפה היא

wild orchid

New member
חחחח ראית את הסטנדרטים

הלא נמוכים שלי...אז רק אם אתה נראה לפחות כמו אחד מהם...אהה והגיל...אני עדיין אוהבת את מבוגרים שבינינו,למרות שלאחרונה התחלתי לפזול לכיוון הצעירים יותר.

wild orchid

New member
תן לי לחשוב...

אההה... לא...אלא אם כן כמו שציינתי קודם (אני חוזרת על עצמי או שנדמה לי?) אתה נראה כמו אחד המדהימים שתמונותיהם פורסמו כאן.ואני בספק אם אתה נראה כמוהם.הם מצרך מאוד נדיר-במיוחד בארץ...

למעלה