אמא תמנון...

רבקה6

New member
אמא תמנון...

בשבוע הבא הבן_פורת מסיים מסלול. בלטרון.
באותו יום באותה שעה!!! - הבן_פורת השני מסיים כתה ח'. ברמת הגולן!!!
אמא_תמנון....לא יכולה להיות בשני מקומות בבת אחת.
אמא_תמנון מבואסת עד אחרונת עצמותיה הזקנות!!!
מה שיקרה זה שאבא והאחים הקטנים ילכו לטקס של נדב. ברמה"ג..אמא_תמנון עם האחות הגדולה ושתי דודות ילכו לטקס של שחר בלטרון. אמא_תמנון תראה את החזרה הגנרלית של כתות ח' ותזיל דמעות צער על זה שלא תוכל להיות ב"אמיתי" - וכולם יהיו מאושרים (פרט לאמא_תמנון...)
שמונה זרועות ועדיין לא יכולה למתוח אותן לכל הכיוונים!
ר/

Gali112

New member
ברכות

לסיום המסלול ולסיום כתה ח'
נראה שכל בן יקבל תשומת לב משפחתית ראויה ויותר מכך

ותהיי גם את מאושרת אולי הזרועות של אמא תמנון לא יכולות להיות בשני מקומות אבל הלב כן

r i n i

New member
ברכות לאמא תמנון

לבוגר המסיים כיתה ח׳ (מצאת פתרון יצירתי)
למסיים המסלול (הם לא יודעים שם בצבא שלא עורכים ארועים בסוף יוני???)

שיהיה בהצלחה לכולם.

חני ב

New member
אהבתי

לא הייתי חושבת פעמיים. אי אפשר להשוות לדעתי סיום כתה ח' (למה זה מיוחד בכלל?) לעומת סיום מסלול.

2אני

New member
במקומות שאין חטיבה מסיימים יסודי

בכיתה ח׳ אז זה טקס חשוב

רבקה6

New member
כתה ח' זה סיום בי"ס יסודי ומעבר לתיכון.

אחרי שירקתי דם...הזעתי כמו סוס ושפכתי דמעות במשך שמונה שנים-מותר לי לבכות! כשאני רואה את הבן_פורת שלי...זה שנזרק מבי"ס בכתה ג'...זה שהיה עד לפני חמש שנים אבק_אדם - מסיים כתה ח' כתלמיד מצטיין...עם חברים!!..רוקד במרכז הבמה בשורה הראשונה באמצע. הרווחתי ביושר.
ר/

ל י ת י1

New member
ברכות לאמא תמנון

לסיום המסלול ולסיום כתה ח'.
ואמנם אפשר להיות ברגע נתון רק במקום אחד אבל לב של אמא יכול להיות בכל המקומות כולם בבת אחת

שיהיו לכם תמיד התרגשויות טובות ושמחות

מנורה 1

New member
לנו צה"ל סידר מצוין - לילה לבן

יום חמישי בערב מסיבת סיום ח' לבת, נסיים ככה בעשר? אחת עשרה?

בארבע וחצי נשכים קום וניסע לסיום מסע כומתה בלטרון.

(למי ששאלה - סיום ח' אצלינו זה מיוחד כי היסודי הוא 8 שנתי. לא היה סיום בכיתה ו')

רבקה בהצלחה וכל הכבוד לכל המסיימים. (סיון מסלול זה אצל השחוחרים? מתי זה? אחרי צמ"פ?)

שויו

New member
בשעה טובה לשני בני פורת יוסף

והכי- לאמא תמנונית .
הרווחת ביושר הכל, בזה אני בטוחה... אם את יכולה לראות את החזרה הגנרלית בביה"ס , זה מעולה !
כי בלטרון אין חזרה גנרלית שתראי...
ולהיות שם ולחוות , זה אחד השיאים בצבא "שלנו". רק לשמוע המילה "לטרון" ואני כבר מתרגשת כל כך...
עולות התמונות מלפני שנתיים ++ ... כשנסענו לשם עם עוגת הצפרגול

כמה מצחיק שאתם מחליפים אותנו בגדודים , הבן שלך יכנס ושלי יצא ..
שתהיה המון הצלחה בהמשך ובהנאה כמו שלנו היה .

meri15

New member
שלום לך מנורה

ברכות לשני ילדיך כנראה ביום שישי נהיה באותו מעמד בלטרון משום מה אין לי בטחון מלא בשעת המפגש האם 6.30 בבוקר האם לפני כן. אודה לך מאוד אם תידעי אותי.בברכה מרי.
שיהיה לנו יום מלא בהצלחות

רבקה6

New member
למה יש לי הרגשה שאנחנו "מכירות"??

אז ככה - מסע כומתה - תגיעו הכי מוקדם שאפשר - אנחנו היינו לפני שש בבוקר ויחד איתנו היו עוד המון הורים. לראות את הילדים שלנו עולים בריצה תוך שירה אדירה בשעה הזויה כזו-אין חוויה גדולה מזו. כשהם מגיעים לעמלה המשפחות מצטרפות לריצה של הישורת האחרונה (מי שרוצה כמובן) את צריכה לראות ילדים-חיילים רצים עם הסבים שלהם...לוקחים ילדים קטנים על הכתפיים (לא תמיד את האחים שלהם...) ורצים תוך צהלות של הקטנטנים...ילדים-חיילים רצים רצים רצים ואז רואים את אמא ואבא..."סוטים טיפה" נותנים חיבוק לאבא נשיקה לאמא וממשיכים לרוץ כאילו לא היה...אדיר!!!! וכן-סיום מסלול זה אחרי צמ"פ. רק אל תיזרקי תפוזים על המפקד שבפעם המיליון תשמעי "תדע כל אם עבריה...." ותביאו אוכל...

ר/

מנורה 1

New member
אכן, מימי טמקא.

אויש, צריך להביא הרבה טישו לפי התיאור שלך.
סבא וסבתא לא יבואו,
האחים מתרגשים,
ארוחת בוקר מתוכננת (סנדביצ'ים שווים במיוחד שנצטרך להכין הלילה
+ שוקו+משהו מתוק)
שלט מתוכנן (חולצות לא נספיק להכין)
(לא חושבת ששמעתי בינתים :תדע כל אם עבריה..." בכל הטקסים)

ואח"כ הוא חוזר דרומה - קיבל שבת או יותר נכון אוסף שעות ביציאה מכל הטירונות שהומרו לשבת
)

לפחות הגדול יחזור - אחרי סגירת 21 ולפני התחלת קורס מכ"ים מוקדם.

רבקה6

New member
לא הבנתי את הקטע של אוסף שעות ביציאה...

בגלל המרחק?/שבת?? כי אנחנו גרים יותר רחוק מכם-וכל הצפונים יוצאים באוטובוס המוקדם (4 בבוקר)! כדי להגיע הביתה. איתם יוצאים כל הדתיים (ויש! המון!! כולל כיפות שחורות). אז למה הוא צריך לאסוף שעות??
ר/

מנורה 1

New member
לא, קרה שהוא קיבל שעות ביציאה

אולי 3 או 4 והמירו לו אותן בשבת בבסיס. ממילא היו צריכים למצוא קרבנות שיחזרו דרומה לשבת לשמירות.
אז הוא לא חוזר איתנו הביתה.

למעלה