אמא שקשה לה...

בת1 האחת

New member
אמא שקשה לה...

יש לי 2 בנות בגיל הנעורים עם הפרעות קשב וריכוז, את הגדולה איזנו עם קונצרטה והכל הולך טוב, לקטנה החלפנו עכשיו מקונצרטה לריטאלין LA וקשה לי איתה מאוד
תנודות במצבי הרוח, עליות וירידות בבי"ס ובהתנהגות, שיחות אינסופיות ממורים, אני יושבת ו"חופרת" לה כל היום, לכל דבר יש לה תירוץ/סיבה וכל שבועיים טובים מביאים איתם חודש של ירידה...
היום אחרי 3 שנים שהיא מאובחנת ומטופלת ישבתי ובכיתי מרוב תסכול, אין לי כח יותר, לא מסוגלת להתמודד עם זה, קשה לי מה לא עשיתי מה לא ניסיתי וכל צעד קדימה אנחנו חוזרים 3 אחורה, (אני אם חד הורית ומעבר לבעיות מסביב את הרוב אני נותנת לילדה)
זהו....סתם נכנסתי לקטר קצת במקום שיבינו אותי, (הולכת לאסוף את עצמי "לסיבוב" הבא)
תודה

כנראה שצריך להחליף לה תרופה

בן מאובחן כבר 7 שנים מגיל 4
התחלנו רטלין לקראת כיתה א'
לפני חודש וחצי עברנו לאדרל
נכון יותר מסובך ויותר יקר אבל יש בהחלט יש לי ילד שמשתף פעולה, יותר עירני בכיתה ,יותר שמח ולא כבוי .

תקבעי תור לרופא לבדוק האם באמת הLA מתאים לה לחפור לילד /ה זה לא הכי מוצלח ולא עובד עם הילדים שלנו .
במקביל לקבוע פגישה עם היועצת ולהכין בבי"ס תכנית התנהגותית שכולם מחוייבים אליה הילדה והמורים ואתם , לראות איפה אפשר להקל עליה את ההתנהגות בבי"ס .

השבוע סיפרה לי אחותי שלבן שלה נכנסה מחנכת חדשה השנה והוא ילדון בן 11 ישר הודיע לה :" אני עומד בסוף הכיתה " , ככה הוא מצליח להתרכז .
לבת שלי ביב' יש אישור לצייר בכיתה כי ככה היא מתרכזת יותר טוב .

יש אין גבול של יצירתיות לתת אפשרות לילד להתנהג טוב יותר בכיתה בשיתוף פעולה מצד כל הגורמים.

bhs

New member
האם ניסית לבדוק שהמינון מתאים? אולי היא צריכה

מינון גבוה יותר?, הבנתי שלכל ילד מתאים מינון אחר ותלוי במשקל שלו.

למעלה