אמא , שם לב

n o g a1

New member
אמא , שם לב

כמה החבר שלך דומה לאבא
? קווים לדמותם... של בחירות בחיי כולם דומים. אריזה אחרת סגנון שונה אותה מהות. אותן תכונות המושכות אותי לשם , הן התכונות שבגללן אינני יכולה להשאר שם - כמה פארדוקסלי העניין.

פברואר68

New member
מספרים לי כמה החברה של אבא דומה לי

ומפרטים לי.... אני מופתעת ..... לפי הסיפורים היא ממש אחותי התאומה מוזר לא? בכל מקרה שיצליח לו אמן לכל אחד מגיע אושר

n o g a1

New member
מעגל הטעות

של הבחירות הבלתי מודעות. שיצליח לו אמן!

פברואר68

New member
יש לי ילדים גדולים וחכמים

הם מרגישים צורך לספר הרבה ..... אני מרגישה שמחובתי לאפשר להם לדבר ושתפקידי להקשיב למרות שממש לא בא לי לשמוע מה קורה עם אבא וחברתו והילדודס שלה אך הם חלק מהחיים החדשים של הילדים שלי ונראה לי שאין לי ברירה אלא לשמוע ולשתוק ולנסות להיות חיובית והסיפורים מדהימים אותי הפרטים הקטנים של מראה של אופי של אישיות של טעם בבישול וריהוט היא ממש א נ י לפני מספר שנים אני מאוד השתנתי בחמש השנים האחרונות התפתחתי התבגרתי והדרך בה אני מתנהלת בעולם שונה מקודם

n o g a1

New member
מעגל הטעות

של הבחירות הבלתי מודעות... בחירות חוזרות ונשנות של אנשים בעלי תכונות אישיותיות מוכרות לנו , ידידותיות לנו , תכונות המשאירות אותנו ב"איזור המוכר", תכונות אישיותיות שמוכרות לנו מהילדות (אולי) , מדמות משמעותית שגידלה אותנו . תכונות שלא עושות לנו טוב , בהכרח , אך מוכר , אנו יודעים להתנהל שם , לכן נמשכנו לשם. הרצון לתקן , לשנות , להבין , לסגור מעגל פתוח , פצע מדמם - אלו הן הסיבות למשיכה לשם וגם באופן פארדוקסלי הסיבה לדחיה. הרי לא ניתן לתקן אדם , כי אנשים לא משתנים וגם אין סיבה שישתנו. אנו מבינים היטב שמערכת זוגית שיש בה אלמנטים של הדדיות , הפריה הדדית , משיכה , אהבה ....זו מערכת שבה אנשים לא שואפים לשנות איש אלא לקבל את האחר בשלמותו , לאהוב את השלם . יש?

אנשים משתנים ../images/Emo141.gif

אנשים משתנים אם הם רוצים להשתנות. אני השתניתי.

old friend

New member
שנה- שנתיים- שלוש

לקח לי ללמוד את זה ולשנות את הבחירה מראש בכל זאת מה שהכי מושך, גורם לנו אחרי זה ממש לא לרצות להיות שם

:))

פראדוקסלי...ברמה פתולוגית והרסנית ביותר...{מחייכת} למדתי, שבחירת בן הזוג, היא אף פעם לא מקרית, זו תבנית , אבל בדיוק כמו שציינת...אותה הגברת בשינוי אריזה משופרת:)) את המשיכה שלנו, לזהות הספציפית הזו...רק פרויידן או זיגי יכולים לנתח..לנו, לא נותר אלה להמשיך ולהתאהב בהם.. את קולטת.....???? אחריי זמן מה עם הבן זוג המשופצר קמעה, אנו מתחילות לגלות יותר ויותר את אותן התכונות השליליות שבו ושלו...שבעצם גורמות לנו להזיז אותו החוצה.... והאבסורד הוא שלא אחת, התכונות האלה הן בדיוק אותן תכונות שכה מצאו חן בעינינו...כשנפגשנו איתו.....אחח!!!

למעלה