אמא של.....

אמא של.....

מכירות את זה שמכנים אותכן אמא של.... (בצרוף שם הילד/ה)? פעם הייתי הבת של..., אחר כך אחות של.... אישתו של.... והיום אמא של..... מתי אני אני? מתי אתן מרגישות שאתן לא באות בסמיכות למישהו?

litzuf

New member
אני אני האמיתית.. רק בקרב המשפחה והחברות...

במקומות שבהם הילדים לא מככבים....

בעבודה מודדים אותי ומעריכים אותי בזכות

מי שאני - ושם אני באמת מרגישה שאני יכולה לתת המון מעצמי ולהשפיע על תוצאות הביצועים באופן אישי.

happy00

New member
בעבודה

אבל גם אז אני "אמא", כי אני עובדת "משרת אמא" כלומר יוצאת מוקדם בשעה קבועה ולא עובדת משרה מלאה,ובכלל מציבה הרבה תנאים, דבר שדי מגביל אותי במשרת הייטק.

אחרי גיל 40!!!!

זה הזמן שבו מתחילים להרגיש שהחיים וה"עצמי" חוזרי אליך חזרה.... הילדים כבר גדלו קצת.... לבעל התרגלנו
והזמן שוב בידנו!!

אני עדיין לא אמא ../images/Emo13.gif

אבל זה בדיוק למה אני חושבת שחשוב לצאת לעבוד במקביל לאימהות, כי זאת ההזדמנות הטובה ביותר לא להיות "אמא של" אלא לעמוד בפני עצמך.

SIKU

New member
אני נשאר אני

בעבודה, בחדר כושר בחוגים עם החברות עם הבעל. אבל אמהות היא חלק מהאני שלי ואני מביאה את האמהות שלי לכל מקום שאני מגיעה אליו.

smagi

New member
אני מקפידה תמיד להציג אותי בשמי הפרטי

מיד בהתחלה, גם בבית ספר, גם בגנים וגם עם החברים של הילדים, לכן מהר מאד כולם קוראים לי בשמי הפרטי, ולא אמא של.... מצד שני אני מאד אוהבת להיקרא אמא של... אבל מה שהכי מטריף אותי זה, בעלי שאף פעם לא קורא לי בשמי כשהוא מדבר עלי, אפילו אם זה מישהו שמכיר אותי טוב - תמיד זה "אשתי". ואוו אני חוטפת את הג'ננה עליו.

pf26

New member
מאד אוהבת להיות אמא של...

אבל יוצא לי הרבה להיות אני. בעבודה, במפגשים עם חברים, בחוגים שרק אני הולכת.

למעלה