אמא של לוגן

Skyller

New member
אמא של לוגן

יש לי שאלה- נראה לי שפספסתי משהו. מה קרה לה??? גמרתי לראות את העונה הראשונה (מזל טוב באמת...) ואני רק יודעת שאמא שלו נעלמה וכולם חשבו שהיא מתה. לוגן חשב שהיא חיה וביקש מוורוניקה לעזור לו- והיא מצאה שמישהו השתמש בכרטיס אשראי שלה. היא גם מצאה את טרינה כשהיא נמצאת בחדר במלון ולובשת את הבגדים של אמא שלה. מה הם גילו??? אם הם עדיין לא גילו דברים לא לגלות לי בבקשה... ומה קרה עם זה שלוגן כביכול הרג? זה בעונה השנייה- מה הם מצאו בקשר לזה (ושוב, אם הם עדיין לא מצאו את הרוצח האמיתי לא לגלות לי)?

irene17

New member
בנתיים היא נחשבת מתה

היוצר אומר שאמא של לוגן מתה אבל הם השאירו את זה לא ברור כ"כ אז אם הם אי פעם יצטרכו איזה עלילה עם זה הם יכולים להחזיר אותה... בקשר לפליקס, ממה ששודר בהוט עדיין לא ידוע מי באמת הרג אותו.

Skyller

New member
אוקי, תודה

עכשיו אני יודעת שלא פספסתי כלום. פשוט נזכרתי פתאום באמא שלו וחשבתי "היי, מה נסגר איתה בסוף?" בזמן האחרון התחלתי לחבב את לוגן. ולרחם עליו, מסכן שכמותו. וג'קי ביץ' ב-ב הידיעה (לא קשור ללוגן אבל זה נכון)! ומישהו היה פאנאטי ומגניב מספיק בשביל לרשום את כל הדברים המגניבים שעל המשיבון של לוגן? "משפט היום" והכול? היו משהו כמו חמישה בעונה הראשונה (לא זוכרת בשנייה)

irene17

New member
נצל"ש - קליפ של דיק ../images/Emo58.gif 2-22

לכל אוהבי דיק, ובאמת איך אפשר שלא לאהוב את הגאון הקטן עם פניני החוכמה שלא מפסיקים לצאת לו מהפה? הנה קישור ולכל אוהבי מאק/ביבר - הנה קליפ שלהם. כשהכנתי את הקליפ הזה קלטתי עד כמה אני אוהבת את ביבר ולא משנה שהוא הרשע בסוף, בשבילי הוא תמיד יהיה ביבר הקטן והחמוד ואני מאוד אתגעגע לחיוך המתוק שלו!

Lirchu

New member
מדברים על דיק ../images/Emo99.gif...

אירנה, ראית את הקליפ של דיק וורוניקה? אחד הטובים שיש! ושיר ממשששש חמוד

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222

אוף... זה עצוב... זה נראה כאילו באמת הם הלבישו את זה על ביבר בכוח.. גם לי קשה לראות אותו בתור רוצח המונים ואנס. באמת היה לו חיוך מתוק.

למעלה