אמא של כולם.....

אמא של כולם.....

אני אמא מאיזור נתניה..הבת היחידה שלי החליטה שאני לא מספיק טובה בשבילה (מבחינה חומרית)ועברה לגור עם אביה המבוסס.

יש בי המון אהבה לתת לילד/ה נער/ה..במקצועי אני גננת ועובדת עם ילדים באהבה גדולה..

אשמח לארח חברה--להיות אוזן קשבת ומייעצת-לצאת ביחד לטיולים/קניונים עם כל ילד או ילדה שזקוקים לכך...

תודה.

mykal

New member
אמא של כולם,

גם של הבת שלך,
חבל שלא כתבת בת כמה היא, ומה קרה,
אבל, מניפולציות הן דרך של הרבה ילדים כלפי הוריהם--
בסוף הם חוזרים.
תעשי כמו שאת עושה, תמצאי דברים שישמחו אותך.
האם את באיזה קשר איתה? האם זה משחק שלה בין שניכם?
תרגיעי הכל יסתדר.

עדיה222

New member
לאמא של כולם -

אני ממש מצטערת יחד איתך שבתך עברה אל אביה. היא בוודאי מאוד חסרה לך, חסרה כל יום ויום. אני מקווה שהקשר איתה בכל זאת מתקיים.
הרצון שלך להיות בחברת ילד-נער, להיות באותו עולם שבתך חיה בו... זה כל כך מובן .
האם חשבת על פעילות של חונכות, אולי דרך מתנ"ס? אני מקווה שאני לא אומרת כאן איזושהי שטות לא מציאותית...
והאם היית רוצה להישאר כאן בפורום ולכתוב עוד על עצמך, על בתך, על מה שקורה ביניכן?

אשבל1

New member
שלום לך לפעמים עצובה

כואב לשמוע על הריחוק בינך לבין ביתך, עם כל הקושי והכאב אני מקווה שביתך יודעת שאת תמיד שם עבורה.

אני יודעת שנמצאות בפורום שלנו נשים שחסרה להם דמות האם ואולי תרצנה להענות לקריאתך, אבל אני רוצה להזכיר שרשת האינטרנט היא מקום פתוח וכמנהלת הפורום מרגישה חובה להזכיר כי איננו יודעים מי עומד מאחורי הודעה.

את בהחלט נשמעת מקסימה , יכולה היות שם עבור האחר, ויחד עם זאת נשמע שגם מאוד זקוקה שיהיו שם בשבילך, מאחלת לך הרבה אושר ושלווה.

למעלה