אמא של חתן

הילית111

New member
אמא של חתן

שלום לכן מחפשת המלצה עבור חמותי מחתנת בן עוד כמה חודשים ומחפשת מקום לקנות חליפה יפה הסגנון שלה הוא לא של שמלות ונוצצים אלא משהו סולידי אבל כמובן יפה מכבד את הארוע... היא סולידית לא משיקולי דת אלא אופי כזה . רוצה לקנות חליפה יפה נשית יש לה גוף סביר אין בעיות מיוחדות האם לתופרת ? לאיזה מעצב או מעצבת מומלצים לפנות אפשר גם באזור השרון לא רק בתל אביב היא אומרת שנכנסה קצת לאתרים ודי נבהלה ממה שראתה היא רוצה משהו יפה סולידי אבל לא זועק "אני פה"... הן מבחינת צבע והן מבחינת גזרות וקישוטים תודה לכולן

mykal

New member
סתם עיצה מעשית,

כיון שהוספת היא לא מבחינה דתית, אני דוקא הייתי מנסה להסתובב בבני ברק, ברחוב הראשי. יש שם דברים סולידיים. וגם יפנו אותה למקומות, אפילו נשים ברחוב. כך עשתה בזמנו חמותי.

ספיריטי

New member
יש לי בת״א

רינה רז - כל מי ששלחתי אליה קנתה שם. יש לה דברים מקסימים אבל לא זולים. יש גם נצנצים וגם לא. גם הנצנצים הם במידה.

אם יש לה אומץ להזמין מחו"ל

יש אתר של מפעלים מסין שיש להם שם שמלות כלה (יש שם שמלות מעלפות ב100-200 $) וערב בכמה מאות דולרים (דברים שכאן תקני במינימום 5000 ש"ח) הם מראים לך איך למדוד כל חלק בגוף ולפי זה עושים את ההזמנה רק לידיעה זה אותם מפעלים שמוכרים את המגדים שלהם גם כאן רק עם שמות של מותגים http://www.aliexpress.com/activities/wedding_channel/index.html

פרצלה

New member
אם היא אישה סולידית ואלגנטית

שרוצה פשוט להראות טוב בחתונה ולא להראות אמא של חתן שתלך לדורין פרנפורקט שבגדיה הם בדיוק ההגדרה של אלגנטיות ויופי

מצתרפת להמלצה...

דורין פרנקפורט יש לה דברים צעקניים אבל גם סולידיים (ד"א את שמלחת החתונה שלי קניתי ממנה-כן כן שמלת כלה) ובנוסף יש חליפות סולידייות ויפות בגולף וH&M

הילית111

New member
>תודה חברות

למעלה