אמא של חתן

אמא של חתן

אל תדחה למחר את מה שאפשר לדחות למחרתיים. זה המוטו שלי. ולכן , אני מוצאת את עצמי 20 יום לפני החתונה בלי בגדים וכו´. אז הבוקר החלטתי לעשות מעשה. אז קניתי (בשלש שניות בערך ) הגעתי לחנות של מעצבת בסוף בנ-יהודה (הלכתי ברגל כמו מפגרת , כי ג´וניורינה שלחה אותי "ליד נורדאו" , רק שכחתי איפה זה נורדאו וש "בן יהודה" זה רחוב ללא גמר )
הגעתי הרוסה , לא שמו לב אלי בחנות. והתחלתי להסתובב בין הקולבים. יש להם דברים יפים ומיוחדים ( צריך לבוא עם בנק). אינסטינקטיבית ,הלכתי למדף של "השחורים". והוצאתי משם משו , שכאילו תפרו בשבילי. מדדתי. (אחורי שאמרתי זה בשביל חתונה של הבנשלי התחלתי לקבל יחס קצת
) אמרתי - אני רוצה גב פתוח. הביאו סיכות , סימנו והתלהבו מהרעיון איך שזה יוצא (במקום רוכסן עד סוף הצוואר). שאלתי אם הם צריכים שאני אבוא לעבוד אצלם כרעיונאית (יש מקצוע כזה בבגדים?
))). אז מה שיצא זה כזה דבר: טוניקה ישרה וצמודה מפשתן שחור עד מתחת לברך. שרוול 3/4 טיפה מתרחב. מקדימה חתוכה ישר מאחורה גב משולש פתוח כמה שאפשר (שזה בערך המותן). בצדדים שסע מהגובה של הפולקעס בערך. (שזה די קצר איך שרואים את זה מהגובה שלי ) מאותו הגובה מקדימה יש עוד פתח עד למטה , ומחברים אותו 3 פרחים סגולים כהים ממשי פראי ,נפוחים ( ממולאים כמו כריות) (אפליקציה כזו) ביניהם יש "חלונות" בתוך הבד. (נו , טגידו , אני יכולה בלי "חלונות"? הרי לא יהיה לי מחשב שמה ). מתחת לטוניקה , חצאית מאותו הבד של הפרחים (סגול כהה - מן מבריק עם צבעים מתחלפים כזה ) צמודה , ובסוף שלה יש קפלים של פליסה צרים מציצים מתחת לטוניקה. וגם רואים אותה מהצדדים ומהחלונות. עכשיו , אמרתי להם , תביאו חתיכה מהבד הסגול , אני הולכת להזמין נעליים אצל רונצ´ה. נתנו לי עלה כותרת מנופח אחד. לרונצ´ה כבר נסעתי באוטובוס , מסוף דיזנגוף עד דיזנגוף סנטר (הוא בקינג ג´ורג´). אמרתי לו שקניתי בגד , הנה הבד , ורוצה סנדלים. המצאתי (כמובן) לי סנדלים מורכבים מכמה דוגמאות שהיו שם. בעיקרון : פלטפורמה די גבוהה , אבל באלכנוס , כלומר לא עקב ישר (מקדימה זה די צר). וזה רק בגלל שאני רוצה גבוה ולא שטוח. (בגלל השסעעעע ) אבל הן נוחות. מקדימה פס אחד צר שעליו יש סרט משובץ בנוצצים פרחוניים על רקע סגול מבריק . מאחור סגירה של סרט ואבזם גבוהה כזו (על החלק של הקרסול ולא על הגב רגל). הבסיס שחור. מסביב לכף הרגל , וחלק מהעקב בד סגול , כמו של החצאית והפרחים מהטוניקה. מאיפה הבד? התקשרנו לגיברת מעצבת בחנות ואמרנו שרוצים חתיכת בד אוטודוור בשביל הנעליים. היא אמרה אין בעיה ושליח יצא להביא את הבד. יוווווו , איזה סיפור ארוך יצא לי. וגם יצא לי המון כסף מהויזה. אה.....שכחתי משו חשוב: אצל רונצ´ה מצאתי חולצה משיפון שחור , עם שרוולי פליסה מתנפנפים (כמו בחצאית , אבל שקוף.) עם קצת מחשוף מקדימה. לבשתי אותה הפוך ואמרתי לו : אני רוצה את המחשוף הזה בגב. רונצ´ה שם סיכות , סימן , ותהייה לי גם חולצה שחורה עם שרוולים מתנפנפים , מתאימה לחצאית. וגב משולש פתוח מאחורה וישר מקדימה. אתם בטח שואלים למה? אז ככה: הטוניקה קצת "קשה" (בגלל הבד פשתן.) וצמודה. ואני חושבת שיהיה לי חם. אז התכנון הוא ללבוש אותה לכל החלק הראשון של הערב. ואם יהיה לי לא נוח בהמשך ואני אזיע מדי , אני אחליף לחולצה הרכה האוורירית עם השרוולי פליסה המתנפנפים .
הנעליים והחולצה יהיו מוכנים ביום ראשון. הבגדים של גיברת מעצבת , ביום שלישי. סה"כ נזק כולל הכל : המון ש"ח. השיער יהיה צבוע בגוונים של בלונדי ובסגולים , באותו הצבע של החצאית , כמובן. (תוסיפו עוד המון ש"ח) ואני אעשה שתיים שלש צמות דקות בין השיער הפזור , משולב בחרוזים , כנראה - לצורך ה"תסרוקת". זהו. לבת , לבן ולכל המתעניין. (איפה קונים בגדים לג´וניורים? )

העקשנית

New member
וואו אביגיל-איזה תאור מפורט! ../images/Emo36.gif

איזה יופי, כל הכבוד! עשית זאת! מחר אקרא שוב--בגלל הפירוט. דווקא מעניין כמה שקלים זה עלה... ועוד כל מיני שאלות... ומיהם הגוניורים? אלו שלא מתחתנים? בכל חנות בגדים רגילה-לא? יש עכשיו מבצעים.... בקיצור-לפי התיארים שלך-את תהיי החמות הכי יפה במדינה! מה דעתך לשלוח לנו תמונה לכאן, אחרי כל התיאור הזה?

אני אשלח תמונה

מהגב.....אלא מה?
זה עלה פחות ממשכורת מינימום. וזה מראה כמה דברים הם יחסיים. אותו סכום למשכורת זה כלום , לבגד זה מלאןת´לפים. אתם יודעים שיש אנשים שחיים בחודש במחיר של חזיה אחת? או בגד ים. או טבעת. או סידור פרחים צנוע לחופה? ושלשה חודשים במחיר השכרת שמלת כלה? אתם יודעים שבמחיר של הפקת חתונה (ממוצעת-לא כולל הליקופטרים שזורקים פרחים ולא הופעה של שרית חדד ) , אפשר לקנות כמה מכוניות חדישות? ואני שואלת , מאין החוצפה הזו למחירים האלו. למה מה? והתשובה : כי יש מי שמשלם , גם אם הוא נשאר חסר כל אחורי זה. לבריאות. שנהיה רק שמחים !

העקשנית

New member
גם אני תמיד חושבת על זה../images/Emo58.gif

שהסכומים שאנשים מוכנים להוציא עבור ערב אחד... גם אני משווה כמוך, כמה פיות אפשר להאכיל..... לדעתי אין הצדקה לשלם כלכך הרבה כסף, אבל-כל אחד עושה את השיקול שלו ומוותר על משהו אחר, כשמדובר במשהו שמאד רוצים. שמתי לב למשל-שהחבר´ה הצעירים עובדים קשה וחוסכים כסף לדברים שלנו המבוגרים נראים כמותרות-למשל-חוסכים למכוניות חדשות ויקרות-כמו גולף, לטיולים בחו"ל-שאת זה עוד אפשר להבין, לניתוחי יופי למיניהם, יש בנות שעובדות ומבזבזות את רוב הכסף על בגדים, שבסוף יושבים בארון. רק מי שאין לו, או שנשאר מחוסר עבודה, או שאין לו ממה לחיות או איפה לגור מתחיל אולי להעריך את הכסף. היה אצלי בבית הבן של המנקה בבנין, ילד בן 7 וחצי. הוא סיפר לי שאבא שלו קנה לו ארנבון שעלה לו "המון כסף" 25 שקלים!!! הוא אמר-זה יותר מ-5 דולר!!! אז שתבינו-איפה אנחנו חיים..... הכל בחיים עניין יחסי.

כמה המווווווווווווווווון ../images/Emo2.gif

אחחחח גמני הלכתי היום חצי תל אביב ברגל וגמהלכתי לירשם ליביצפר (למה כל שנה מיחדש??) ובשש אני מוזמן לאיזה מצפה ליד עזריאלי
אבל לעניין החתונה- אתמול אחותי באה ליום (או קצת יותר) והלכה עם אמא שלי לקניות, אני בכלל התעוררתי בארבע
) הם חזרו מאוחר ואח"כ אמא שלי שמה על עצמה שמלה בצבע זהב מ ז ע ז ע ת. אמא שלי בטוחה שהשמלה הזאת נהדרת, גם אחותי- שאמורה להיות היחידה במשפחה עם טעם בבגדים, סבורה כך משום מה. אני כמובן אמרתי שאני לא מוכן שהיא תתלבש ככה והתחלתי לרדת עליה
. היא בתגובה אמרה שהיא נראית כאילו יצאה מז´ורנל
. אני מאאאאוווווודד מקווה שהיא תמצא שמלה חדשה, גמני צריך למצוא לי בגדים
. יש עוד זמן (אוקטובר? אני תמיד שוכח מתי זה
) ואת אביגיל- לא ´בנתי חצי מילה. כמה בלאגן יצרת שם- אלוהים ישמור
שאני אבין- יצאת משם עם משהו שראוי לשמו? ומה עם כל שאר הבלאגן- סיימת איתו, נכון? ואנחנו לא מקבלים הזמנה??? -פורג´, שחייב לעוף לסדר את הסלון לפני שאמא תבוא

חחח.... מזכיר את החתונה של אחותי!

לחתונה של אחותי הגעתי בחודש שביעי ולבד, בלי השמלה שהייתי אמורה לקנות בחו"ל אבל לא קניתי כי לא היה לי כוח. אז אמא שלי תיכף נכנסה לי לווריד (יש לה בזה דוקטורט בהצטיינות) והתחילה לסחוב אותי לכל החנויות בעולם ואז לקטול כל דבר שקצת נראה לי (כי זה לא נראה לה!). אז בסוף, יום לפני היום המאושר, נכנסתי לקסטרו וביקשתי כל דבר שיש סיכוי שיעלה עלי ושיהיה בשחור!. אז הביאו מכנס 3/4 כזה נשפך עם גומי שקיבעתי מתחת לבטן שלא יזוז, וטוניקה כזאת. נראיתי כמו אוהל וכל הערב הייתי יחפה במילא כי הבצקות ברגליים הגיעו לשיאים והסנדלים המהממות שלי לא נסגרו!!. שיהיו רק שמחות!!

למעלה