אמא שלי

i m a s h e l o

New member
אמא שלי

אמא שלי מתה לפני 20 שנה. אמא שלי חלתה לפני 30 שנה. הייתי בת 10 שהיא כבר כמעט לא היתה אמא. אבל היא תמיד היתה שלי. כשהלכה לעולמה כבר היתה לי ילדה בת 7 חודשים. אמא שלי עדיין בתוכי על הטוב והרע. רק עכשיו אני בשלה לאחות את השברים...עברו 20 שנה... רק עכשיו אני בשלה להשלים עם הכאב. רק עדשיו אני בשלה להתפרק מגעגוע. רק עכשיו אני בשלה לאהוב אותה בכל ליבי. רק עכשיו אני בשלה לחבק אותה בכל גופי. רק עכשיו אני בשלה לסלוח לה שנטשה אותי. רק עכשיו שביתי יקירתי עושה את צעדי ההיפרדות ממני לקראת חיים עצמאיים משלה, אני בשלה לשוב להיות הילדה הקטנה שננטשה... עכשיו עם הכאב והחמלה והגעגוע והסליחה עכשיו עם אהבה ושמחה ושקט עכשיו עם מידה של השלמה אני מוכנה לפרידה.... תודה שיש אתכן. תודה על הפורום הזה אפילו שאני בעיקר צופה... שבת נפלאה

שלום לך

מעניין שדרך פרידה אחרת ובמיוחד כזו הקשורה ביחסי אם בת - מבתך העושה את צעדי ההיפרדות ממך - את נפרדת מאמך והכוונה כמובן לחלק ההשלמה והשקט הפנימי בענין זה. עם ילדינו אנו חוות מצב של ילדות דרך ההורות... בעבר, כל פרידה שחוויתי היתה מתעצמת בעקבות ההשלכה למות הורי, ואילו כיום לאחר שהגעתי אל השלווה בענין ולאחר שיש בי את ההבנה וההשלמה, אפילו משהו כמו פרידה מקבל פנים אחרות. יש בי הרבה יותר מוכנות ובשלות... תודה ששיתפת...

Storm131

New member
אמא שלי

כמה כואב,מרגש ואת כותבת יפה כל כך.אכן ההשלמה מביאה את השקט וקצת אושר.

למעלה