אמא שלי

elana5554

Member
אמא שלי

היי האשפוז האחרון היה מ 8 לחודש, עד אתמול, שהגענו הבייתה, הדברים החלו לקבל שם, הזכרון שבורח קוראים לו אלצהיימר, והנפיחות בידיים וברגליים, קוראים לזה, אי ספיקה בכליות, קשה היה האשפוז הזה של אמא, הדברים נהיו ברורים מידיי, ואני כן רציתי רק לברוח, ולא להתמודד, ואמרתי יש זמן, עד שהכל בא לי לפנים, לא קל , לא יודעת להתמודד עם כל זה, הבוקר הגעתי לרופא המשפחה עם סכום אשפוז, קבלתי תרופות חדשות, הכל השתנה, חייבת להערך אחרת , אין ברירה,אבל מה שאני יודעת זה שאמא תשאר רק בבית שלה.אין ויכוח, מבולבלת, מפוחדת, ורוצה להיות ילדה טובה לאימי, שבת שלום אילנה

ענתי44

New member
שלום אילנה../images/Emo201.gif

את כבר ילדה טובה לאימך. ולו לא היתה תחת מעטה האלצהיימר היתה אומרת לך את זה. מדובר במצב רפואי לא פשוט. גם אלצהיימר וגם הבעיה בכליות. ידוע שאשפוז בבית חולים גורם לירידה בתפקוד באלצהיימר, כך שאל תלחצי אם השכחה ושאר התופעות יגברו. אצלנו זה קורה ולוקח לאמא שלי ימים עד שבועות להתייצב בבית אחרי אשפוז. כל אופציה שתבחרי עם אמא שלך היא הטובה ביותר, או כמו שדרורה נהגה לומר " הפתרון הפחות גרוע" מחזיקה לכן אצבעות.

zs1957

New member
../images/Emo140.gifשלום אילנה

מבינה את כאבך הרב.את הפחד, את הבלבול והרצון להיות בת טובה לאמך. אמך סובלת משתי מחלות אלצהיימר ואי ספיקה של הכליות. את צריכה להערך להבאת מטפלת זרה לאמא ל- 24 שעות אסור להשאירה לבד בבית ללא השגחה. את תהיי חייבת לנהל את כל הענינים כולל נושא הכספים של אמך. ההערכות היא אחרת לחלוטין. המשפחה שלך צריכה לעזור לך להערכות החדשה. העזרה הזאת מאד חשובה לניהול ותפקוד נכון בנושא הטיפול באמך. בשורות טובות, שבת שלום , זהבה

למעלה