אמא שלי

elana5554

Member
אמא שלי

היי חברות ותודה רבה לאחת אחת מיכן,על התגובה,אני עם אמא כמעט 5 שנים,ממש גרה איתה,כמו כן יש לי עובדת מביטוח לאומי ל 3 שעות יומיות,כן למרות זאת יש דברים שרק אני עושה,כל הטיפול של אמא כולל הכל ,כל בוקר מקלחת,למרות ההתנגדות,מידי פעם,בילבול היה קיים עוד מהשנה הראשונה של ההרפס זוסטר,אך מעט מאוד,בחודש האחרון הבלבול ממש הוחמר עד כדי כמעט התרגזות ,כמו כחי אותי הביתה וקמה לדלת וכבר פותחת את הדלת,ואנחנו בבית שלה,מצאתי רעיון אנחנו יורדת,עולות לרכב עושות סיבוב וחוזרות וזהו,אני לא רוצה להבהיל את אימי,לכן כשראיתי לחץ שלא היה מיד כתבתי, לא פשוט ,אני מאוכזבת ,מפחדת,ולא רוצה שיקרה לאימי משהו רע חלילה, תודה לכן על תשומת הלב שבת שלום אילנה

ronnyw

New member
אילנה, זה הזמן לחשוב על עזרה רצינית יותר.

אימא מתדרדרת ומצבה ימשיך להיתדרדר. אני מאוד ממליצה לך להתחיל לטפל בניירת ובאדמיניסטרציה להבאת עובד ל- 24 שעות. שיהיה לך מוכן, כי מתישהו תזדקקי לזה. אגב, השיטה של לצאת איתה לסיבוב ולחזור היא שיטה מצוינת, וטוב שכך את עושה. (אני מתעלמת כרגע מבעית מימון, או מבעית מקום בבית, כי זה עניין לגמרי אישי, כל משפחה עם תנאיה.).

elana5554

Member
אמא

תודה על התגובה,ניירת להבאת עזרה ל 24 שעות,אני ממלאת היכן? תודה אילנה

אילנה, זה מתחיל ברופא/ת המשפחה

שצריכה לתת המלצה לביטוח לאומי, ומשם לביטוח לאומי לקבל אישור לעובד/ת זר/ה ומשם לחב' כוח אדם ולאישור העסקה, אבל הדרך היא עוד רבה, תתחילי עם האישור של הרופאה... שבת שלום, ניצה.

למעלה