אמא שלי

כינרת123

New member
אמא שלי

עד עכשיו לא היה לי את האומץ לשאול עליה, אך ביומיים האחרונים חלמתי עליה משהו לא ברור כל כך ,אני לא זוכרת בדיוק את החלום אך כשהתעוררתי התחושה שהיא היתה איתי היתה חזקה . מצד אחד,תחושת ריקנות ועצב ומצד שני כיף גדול שהייתי קרובה אליה כי בתחושה זה היה אמיתי לחלוטין. רותי, האם את יכולה לאמר לי היכן אימי נמצאת עכשיו? והאם יש לה מסר או משהו שהיא רוצה לספר לי? תודה ושבוע טוב

רותי 11

New member
היי חמודה

אין שום סיבה מיוחדת שלא נענית, פשוט אני עונה מתי שיש לי זמן פנוי, וכמו שאני מבטיחה לכולם אני עונה רק קצת סבלנות. התחושה שלך שאמך הייתה איתך הייתה חזקה משום שהיא אכן הייתה איתך, את צריכה להבין שכאשר את חולמת עליה היא אכן נמצאת איתך ואתן אכן נפגשות (הנשמות). אני לא מקבלת מידע לגבי מקום הימצאה שלך אמך.

כינרת123

New member
קודם כל תודה רבה לך על התשובה

חיכיתי בקוצר רוח לתשובה שלך כי רציתי לדעת אם יש לי איזה שהוא מסר ממנה נורא התאכזבתי שלא קיבלתי ממנה שום מסר ושלא קיבלת היכן היא נמצאת עכשיו. מדוע לא תמיד מקבלים תשובות למה ששואלים? אוף עכשיו אני באי שקט פנימי שהיא לא מסרה כלום אבל לך רותי אני באמת מודה על הכל

רותי 11

New member
חמודה לא תמיד נותנים

תשובות על הכל, להם יש את הסיבות שלהם, הרבה פעמים הם לא נותנים תשובות, גם אני הרבה פעמים מקבלת כאלה תשובות לגבי, התשובות יגיעו בזמן שלהם. יכול להיות שבעוד מספר ימים או חודשים הדברים ישתנו נכון לעכשיו אין תשובות שיספקו אותך.

למעלה