אמא שלי "משוגעת"

m i t a l y

New member
אמא שלי "משוגעת"

אתמול, ב"יום סבתא", אמי הגיעה עם ארוחת הערב בתיק שלה = מיני-נקניקיות, צ'יפס ותירס. התקרבה שעת ארוחת הערב. העמידה מים על האש והתחילה לבשל את הנקניקיות. כשהן היו מוכנות היא קוראת לי ואומרת: "מיטלי תראי, הן נראות בדיוק כמו ז... מכווץ"
משוגעת כבר אמרתי?

מיטלי לך זה נראה משהו אחר? אז יכולת

לאמר לה לי זה נראה ... אבל דמיון והומור לא הופכים אדם "למשוגע" אמך מרגישה שהיא יכולה להתנהג חופשי ליד בתה. מה רע?

m i t a l y

New member
../images/Emo6.gif

"משוגעת" לחיוב יקירתי שמחה שאמי מתנהגת ואומרת את דעתה לידי. זה משמח אותי מאוד
אם היית שומעת אותי אומרת "משוגעת", היית מבינה... קפיש?

pf26

New member
לא הביך אותך?

גיסתי אמרה לי פעם (כשכבר היתה אמא לילדים), שברור לה שההורים שלה "עשו את זה" 4 פעמים בלבד כמספר ילדיהם. לא יכולה לדמיין את עצמי מתבדחת ככה עם אמי, אבל מצד שני אני לא יכולה לדמיין את עצמי עם אמי באופן כללי. איזה כיף לך ולה ולנכדות, שיש לכם "יום סבתא" קבוע, שנעים לכם יחד, שהיא מפגינה חוש הומור בנוכחותך. ובלי קשר - מתי אתם עוברים? זה מתקרב, נכון?

m i t a l y

New member
מביך? לא! מצחיק...

יש לנו יום סבתא קבוע אבל ברוב הפעמים היא מעצבנת אותי, מציקה והשתלטנות, הדאגה ואי סבירות הרצון הכללית שלה ניכרים ומפריעים את היום הזה. אתמול היתה גם אחותי ושני ילדיה אז אני מניחה שהיא וגם אני השתדלנו לא לריב והיה די כיף.
לגביהמעבר - אנחנו עוברים בעוד חודש. חצי מהבית כבר נמצא בבית החדש, אני נוסעת להיפגש הרבה עם המורה ויועצת ביה"ס והפעוטון של פיצקלה וההתרגשות בעיצומה
מה איתכם? אתם חוסרים ארצה גם כן באוגוסט לא?

pf26

New member
כן, בתחילת אוגוסט

יש כבר ארגזים בבית והמיונים של הג'אנק בשיאם (מדהים כמה זבל אפשר לאסוף בארבע שנים). מחכה להיות כבר "אחרי החגים" כשכולם יסתדרו במקומותיהם והבית יהיה מאורגן ואחרי שיפוץ.

mich78

New member
../images/Emo50.gif לשתיכן עם המעבר

גיסתי (אחותו הגדולה של בעלי) בעוד שבועיים יורדת עם המשפחה לקנדה רק מלהתבונן אפשר להבין כמה הלחץ הזה קשה במיוחד שהילדים לא "מתים" ומתלהבים מהמעבר הזה
אז המון בהצלחה והתאקלמות קלה

מיטל נשים שכבר לא עושות את זה

יכולות להרשות לדבר על זה חופשי. אז הסבתא היא בגיל הזה מן הסתם
. ואגב, מה זה יום סבתא? זה חג רישמי של המדינה?

m i t a l y

New member
אמא שלי עושה את זה ועוד איך ../images/Emo13.gif

תאמיני לי
יום סבתא זה יום קבוע בו אמא שלי באה לבקרנו.

m i t a l y

New member
היא לא התביישה מעולם ../images/Emo13.gif

ולא מתביישת. תמיד היא היתה כזו שמספרת על "תעלוליה", אורגזמותיה וכו'.

גלבועא

New member
תרשי לי קול גברי בתוך הבדיחות הנשית

אבל הזXX המכווץ שלנו בטח לא נראה כמו מיני-נקניקיה אחרי בישול, אלוהים - מה אמך ראתה בימי חייה??

למעלה