אמא סבבה.

FreakOnALeash

New member
אמא סבבה.

לא לעיתים קרובות אני נותן לה תשבוחות כאלו, אז תשמעו מה שיש לי לומר: סיפרתי לה ששמעתי שלהשתמש בחגורה שורפת שומנים לקשירה עוזר במידת מה גם להיקף החזה, והיא הגיבה בכך שהבטיחה לחפש לי אחת! :)

Lizz

New member
בואו ננסה להרחיב בנושא?

תגובות של ההורים? מי נשאר בארון, מי יצא, איך היה? כולם, קומו! :)

ליטל ו

New member
מממ

האמת שאמא שלי היתה די נהדרת בקשר לזה. ביום ההולדת שלי (לא זוכרת איזה) איכשהו ראיתי עם חבר את "חדרי שינה" ונתקעתי המון זמן ברחוב בלי אוטובוס הביתה, וזה נגמר בזה שהחלטתי שאני חייבת לעשות את השיחה, וכמה שיותר מהר. כמו במיטב הדוסון קריק הייתי לחוצה ודי בהסטריה, ונאלצתי לעבור ארוחת ראש השנה משפחתית מזעזעת אם סבתא לפני שגררתי את אמא החוצה לשיחה. אחרי שאמרתי את זה סוף סוף היא מצמצה לעומתי ואמרה "ו...?" ואמרתי "אבל-אבל..." והיא אמרה "נו, זה לא ממש מפתיע אותי עם איך שאת מתנהגת". ואמרתי "אבל-אבל!". והיא אמרה "את מתכננת לעשות ניתוח?" ואמרתי "לא...", והיא אמרה "אז?...". ובזה זה נגמר. היא היתה מקסימה. אני לא יודעת עד כמה זה דבר שנמצא בתודעה שלה, אבל בכל מקרה :) עם אחי ואחותי עשיתי מה שמסתבר שעשיתי להרבה אנשים - אני יוצאת מנקודת הנחה שאם סיפרתי לכמה אנשים כולם כבר יודעים. נו, מה אני אמורה לעשות אם החברים והמשפחה שלי מתייחסים בכבוד לסודות שלי ולא מספרים?!
אז אחי ואחותי גילו כי הזכרתי את זה בשיחה בלי לקלוט שהם עוד לא ידעו. שניהם אנשים מאד פתוחים, אז אחי קצת חרק אבל שניהם באמת נהדרים בעניין, תומכים וחמודים.

Lizz

New member
ותודה לליטל על ההשתתפות.

ועל רגשי הקנאה ;) - את יכולה לתאר לך איך אמא שלי הייתה מגיבה?

Eden Arazi

New member
ואמא שלי אמרה לי בשבת שהיא מעדיפה

שלא אגיע אליה הביתה.וזה אחרי יותר משמונה חודשים מאז שסיפרתי לה. אז אמרתי לה שאני נורא עצובה לשמוע את זה וזהו. מה אני יכולה לאמר עוד. אני יודעת שאחרי משפט כזה, היחסים ביננו לא יהיו אותו הדבר. לא שהיא אי פעם פירגנה למשהו שעשיתי ולא שציפיתי יותר מידי, אבל בכל זאת, כנראה שכן ציפיתי. עדן:(

Lizz

New member
ברוכה הבאה (השבה) לפורום.

אני מצטער לשמוע על הקטע עם אמא שלך :( {hug}

Eden Arazi

New member
תודה

אבל יש לי את החברים שלי שאיתם אני חיה. יש לי את הילדים שלי שבשבילם אני חיה. כך שעם כל הכאב, אמא שלי היא לא גורם כל כך משמעותי בחיי.

stavit10

New member
ילדים???

היי עדן נעים מאד... יש לך ילדים? את טרנסקסואלית? יווו אם כן אני ממש ממש מפרגנת (=מקנאה):) נחמד לשמוח שיש אנשים כמוך ו.. מצטערת על אמא שלך.. מקווה מאד שמתישהו הכל יסתדר בשבילך.. ביי, סתיו.

ליטל ו

New member
../images/Emo10.gif

<חיבוק> מצטערת בעניין אמא שלך :( כל הכבוד על העמידה על שלך.

barak001

New member
../images/Emo10.gif

אני מצטער לשמוע. אין כל הצדקה ליחס כזה. הכל נובע מבורות. גם אמא שלי לא מסוגלת לקבל את זה כך שאני יודע מה עובר עלייך. צריך ללמוד לקבל את חוסר הקבלה ולהמשיך את החיים באושר. התקווה להפוך מישהו לנאור עלולה להתגלות כתקוות שוא.

למעלה