אמא מרוקאית

חן האחת1

New member
אני הולכת לישון עם דמעות..

הורדתי גם את השיר אבל לא הצלחתי לשתול כאן- וכשזה התנגן לי כאן ..התרגשתי והזכרונות הציפו.חבל שאי אפשר להניח את הקובץ להתנגן כאן זה שיר מדהים ומרגש. אלו הם החיים.

שרונהה

New member
תודה לך חן האחת../images/Emo39.gif

המילים האלו כל כך מרגשות. וגם המוזיקה והשיר הזה נפלאים בעיני. ואני חושבת, בימים ההם, כמה קשה היה לאמהות שלנו בלי האמצעים הטכנולוגיים של היום, בלי מכונת כביסה, גז, מיקרוגל, פוד פרוססור ועוד.. איך הצליחו לעשות הכל בלי להתלונן, בשמחה ובאהבה.... איזה כוח היה להן... כביסה של כל כך הרבה ילדים ביד, סדינים, מגבות, ומה לא? כל יום היו שתי ארוחות מלאות מבושלות, צהרים וערב.... עם מליון סוגי סלטים. ולא לשכוח, שהבישול היה ממש לגדוד... שיהיו בריאים... והכל היה טעים.... כמה חום ואהבה הן שפעו, כמה דאגה לנו, איך הצליחו לבטא את כל קשת הרגשות שהיה להן, גם בשמחה וגם בצער. כל רגש בוטא אצל האמא המרוקאית במלוא עוזו וזה השפיע עלינו. לא היינו צריכים לנחש מה אמא מרגישה. ראינו זאת!! "בך השלווה, בך אהבה, אין לך ים אין לך לילה......" הא מאמא דיאלי... הא חנינא דיאלי..... אמא שלי, שלנו.....

דליה נס

New member
איזה שרשור מרגש ונהדר ../images/Emo25.gif

גם אני דמעתי

jud1001

New member
וה"אמא"עדיין שגור על שפתי..../images/Emo41.gif

וה"אמא" עדיין כל כך חי.. אמא של חיבה.. אמא של חמלה.. אמא של אהבה.. אמא של מילה טובה.. של קשירת הסרט בשיערי.. אמא שמוחה את דמעתי.. אמא שמקשיבה לשירתי.. אמא שהיא רק אמא שלי.. אמא שתשמור עלי משם.. כי היא אמא שלי לעולם..

חן האחת1

New member
התרגשתי מאוד השיר הציף בזכרונות

מאמא! והשיר כל כך יפה -ניסיתי להניח אותו כאן כקובץ אבל לא הצלחתי חבל.. אני הולכת לישון עם המנגינה ואמא.שיר מדהים.

שרונהה

New member
jud יקרה קבלי חיבוק../images/Emo24.gif

אמא שומרת עליך משם. היא אמא שלך לעולם

שילה1

New member
ג'וד-מבינה כמה קשה,ומכרה אותך: הרי

חייך ימשכו.ואת הזכרונות,לא לוקחים מאיתנו,לעולם!

למעלה