אמא מודאגת

avisaba1

New member
אמא מודאגת

בני בן ה-8 אובחן לפני שנה עם hdhd עם התרסה כלםי סמכות.
התחלנו רייטלין בכיתה א', עברנו מרייטלין רגיל לכדור la 20 בהמשך עברנו למינון la 30. עדין היו קשיים בעיקר תיסכול עצמי ודרישה של הילד מעצמו להכי טוב. איכשהו שרדנו את השנה, בסופה קיבל תעודה מאוד טובה, עם המון שיחות עם המחנכת ותחושה שהועברה אלינו שזה לא מספיק. במהלך הקיץ בני לא קיבל תרופה, התייעצתי עם הרופאה המטפלת היא הציעה שנעבור השנה לקונצרטה 36. התחלנו השנה ועדין קיבלתי טלפונים מהמורה שטענה שמאוד קשה לו שבני לא עובד בכיתה בכלל ושהיא מרגישה ששנה שעברה המינון התרופתי היה יותר טוב. יידעתי את הרופאה שלנו שביקשה שניתן לכדור כמה ימים של חסד, והוסיפה שאפשר להגדיל את המינון ל-45. לדברי הרופאה שלנו לחזור למינון של כדור la 30 זה ללכת אחורה. אני לא מבינה למה ללכת אחורה? אני ממש מתלבטת....אני רק חושבת על יום רביעי על הבקרים הקשים הסירוב לאכול ולקחת כדור ולא לאכול עד שמונה בערב- ועוד לקבל טלפונים מהמורה עושה לי רע...

יעל גגג

New member
מאיזה סיבה יש לו התנגדות לקחת את הכדור בבוקר?

קושי פיזי
קושי מרדני
אומר שהוא יכול גם בלי
?

zivadina

New member
גם הרופאה צריכה ריענון

LA30 = מנה של 12 מ"ג ריטלין ל-8 שעות
קונצרטה 36 = מנה של 10 מ"ג ריטלין ל-12 שעות

מה שקובע את ההשפעה זה קודם כל גודל המנה ביחס למשקל, כך שהשנה הקטנתם את המנה ולכן כנראה אין השפעה.

avisaba1

New member
תודה על המידע

הי תודה על המידע. כנראה שהרופאה רוצה להעביר אותנו למינון של 45 זה מה שעלה בשיחה האחרונה.
מה שקורה בפועל עם הקונצרטה, בערב מתקשה להירדם מוקדם ומה שקורה בבוקר זה פשוט סיוט מאוד קשה להעיר אותו, ועוד לדרוש ממנו לאכול..
היום למשל לא נכנס לשיעור במשך שעתיים ישב מחוץ לכיתה. ורק בשעה השלישית נכנס.
אני לא יודעת אם זה נכון להעלות לו את המינון של הקונצרטה, היות ואחר הצהריים נראה שפתאום אין לו צורך בחברים הוא מאוד עם עצמו, והולך לישון מאוד מאוחר. הילד בן שמונה שוקל 27 ק"ג..
אני לא מבינה למה זה ללכת אחורה אם נחזור לכדור la 30?

למעלה