אמא`לה! 
בערך פעם שניה שאני נכנסת לפורום הזה וכולם פה כבר סיימו לקרוא את הספר הרביעי! איזה הספק אנשים! אני קוראת אותו כבר מספר ימים ועדיין לא רואה את הסוף באופק...מה לעשות, עסוקה...בכל זמן שיש לי זמן פנוי אני מקדישה אותו לספר... בכל מקרה אבקש צנזורה קלה מצדכם להודעות לטובת אלו שעדיין לא הגיעו לסופו של הספר החדש במטרה לאפשר גם לנו להנות ממנו כמו שצריך!
אשמח לקבל תגובות! ולאלה שעדיין לא קראו את הספר (יש מישהו כזה!?) אני ממליצה בדחיפות!! אגב, שמתם לב שבספר הזה המון פרקים עוברים עד תחילת שנת הלימודים בהוגוורטס? כלומר, חלק נכבד מהספר הזה נכתב על השבועות הספורים של שארית החופש הגדול. בשום ספר עד עכשיו לא עבר כל כך הרבה זמן עד ללימודים בהוגוורטס...כנראה שזה גם בגלל שמסופר הרבה על אליפות הקווידיץ` שהיתה עוד בחופש. טוב, אין לי יותר מה להגיד...שיהיה לכולכם חג פסח שמח וכשר וערב טוב! שלכם, ~Angel~
בערך פעם שניה שאני נכנסת לפורום הזה וכולם פה כבר סיימו לקרוא את הספר הרביעי! איזה הספק אנשים! אני קוראת אותו כבר מספר ימים ועדיין לא רואה את הסוף באופק...מה לעשות, עסוקה...בכל זמן שיש לי זמן פנוי אני מקדישה אותו לספר... בכל מקרה אבקש צנזורה קלה מצדכם להודעות לטובת אלו שעדיין לא הגיעו לסופו של הספר החדש במטרה לאפשר גם לנו להנות ממנו כמו שצריך!