אמא יש רק אחת

A GIFT OF LOVE

New member
גם לי זה לא ניראה הגיוני

אבל כך היה כתוב.. ואת צודקת העיקר המסר..

A GIFT OF LOVE

New member
אמא יש רק אחת

הייתה לי אמא עם עין אחת שנאתי אותה. תמיד היא הייתה מביכה אותי עם העין שלה. יום אחד היא הגיעהלבקר אותי בבית הספר שלי התחלתי להסתתר שלאט תראה אותי. אחרי שהיא לא מצאה אותי והלכה היה ילד שצחק עלי חחחח לאמא שלך יש רק עין אחת. הייתי מובך כל כךומלא בזעם וכשחזרתי לבית פשוט צעקתי עליהלמה באת לביהס? כולם צחקו עלי בגלל שיש לך עין אחת. כל כך כעסתי שפשוט רציתי לברוח, לברוח ולא לחזור! כעבור כמה שנים גידלתי את ילדי וחיתי עם אישתי ולא שמעתי מאמא שלי יותר.הייתי עם ילדיי בבית ופיתאום היא הופיעה לא ידעתי כלל שזו היא, והילדים צחקו עליה. צעקתי עליה "למה באת לפה? הפחדת את ילדיי!" כעבור כמה זמן הזמינו אותי לנשף ליד ביתי[בו גרתי עם אימי]. החלטתי להגיע לנשף ולבקר את אימי. כשהגעתי השכנה אמרה לי שהאישה שגרה בבית בתה. נכנסתי לבית והיה מונח מכתב על השולחן במטבח. בני היקר, כל כך שמחתי שהסכמת להגיע לנשף, אני מצטערת שהפחדתי את ילדך, אך אני מוכרחה לספר לך משהו, כשהיית קטן עברת תאונת דרכים, ועקרו לך עין, לא יכלתי לחשוב במחשבה הזאת שהילד שלי יחיה עם עין טחת, רציתי שיראה את העולם בשני העיניים שיראה אותו מושלם, אז נתתי לך עין משלי, מקווה שהבנת, אוהבת אימך. מאז הבנתי כמה טיפש הייתי שזלזלתי כך באמא שלי שכל כך היתה חשובה לי, לא רציתי לאבד אותה אך העולם לקח אותה ממני. לא היה לה אף אחד מלבדי, אבי נפתר עוד בילדותי והמשפחה היחידה שיש לה זה אני. לא התחשק לי יותר ללכת לנשף אולי היא מאושרת שם למעלה עם אלך לנשף? אומנם במכתב היא שמחה. עצם המחשבה הזאת שאמא שלי כבר חא איתי ולא הספיקה להכיר את נכדיה גרמה לי לאבד שליטה. רציתי לרצוח את עצמי לא ידעתי מה אעשה, אם אעשה זאת אגרום לבעיות נוספות ולא אראה את אישתי וילדי. לא עשיתי את הטעות הזאת והמשכתי לחיות עם אישתי וילדיי וכיום יש לי גם נכדים למדו מהלקח"אמא יש רק אחת" קטע שקראתי, תקציר של סיפור אמיתי ו... המסר חד כל כך, ברור וצורב... אמא יש רק אחת!

MeWithoutU

New member
וואי...../images/Emo7.gif

אולי זה לא אמיתי...אבל גורם לדמעות בעיניים... באמת אמא יש רק אחת

וואוו...

בהחלט קטע חזק... שולחת לך
... מה שלומך

למעלה