אמא יש רק אחת

אמא יש רק אחת

מילות השיר שכתבה סמדר שיר אמא יש רק אחת והיא בלב והיא בנשמה אמא יש רק אחת והיא שלך ואתה כל עולמה אמא היא היד שמלטפת אמא היא הקול ששר שיר ערש השפתיים שמנשקות העיניים שצוחקות ומלוות אותך מבוקר ועד ערב אמא יש רק אחת והיא בלב והיא בנשמה אמא יש רק אחת והיא שלך ואתה כל עולמה אמא היא היד שמגדלת בחום שלך היא את גופך עוטפת הזרועות שמחבקות האצבעות שמדגדגות הרי גם בשנתה עליך היא חולמת אמא יש רק אחת והיא בלב והיא בנשמה אמא יש רק אחת והיא שלך ואתה חייה, אתה כל עולמה אמא היא היד שמצטמררת וזועקת "רק אל תיגעו בזה הילד!" אמנם לא נולדת מרחמה אבל אתה זורם בתוך דמה והיא אמך כי אמא יש רק אחת ואתה חייה, אתה כל עולמה אמא יש רק אחת והיא בלב והיא בנשמה

שאלה לי אלייך:

לך,כשאישה שאמה מתה, כחברה בפורום הזה, עושה טוב כל החיטוט העמוק הזה בפצעים?ז"א למה את בוחרת להתחבר לשירים האלה?הבעת געגוע? כי אחרי הכול זה מה ששירים כאלה עושים לחברי פורום כזה (שאת מבינהן),לא? מחטטים בפצעים עם מחט חלוד...

סליחה../images/Emo35.gif

מצאתי את השיר היום. לא מכירה אותו. בעקרון כתבתי פה בעבר שאני לא שומעת שום שיר הכולל בתוכו את המילה "אמא". חוץ מזה שלי אין אמא - אני אמא בעצמי ואת השיר הזה אני מקדישה לי ולכל האמהות האחרות פה. יש לך בעייה עם זה? על איזו חטטנות את מדברת?

תגובה

אין לי בעיה עם זה. דיברתי לא על חטטנות אלא על חיטוט בפצעים=הכאבה למישהו ע"י זה שגורמים לו לחשוב (ולהרגיש) על מקומות כאובים בנפשו.זה ביטוי כזה. הכוונה הייתה שאני מניחה שקשה לך עם שירי הלל לאימהות (לא ראיתי הודעה שלך בנוגע לשירים עם המילה אמא. אני מצטערת עם נפגעת בצורה כלשהיא מההודעה הקודמת שלי. הניסוח שלה היה אולי קצת... שגוי ולא העביר את "טון" הדיבור כראוי) ולכן התעניינתי מה מביא אותך לפרסם שיר כזה בפורום כזה? שאלה מתוך סקרנות להבין אותך בעיקר. את בערך ענית לי על השאלה(="אני אמא בעצמי ואת השיר הזה אני מקדישה לי ולכל האמהות האחרות פה").

למעלה