אמא יש רק אחת

A GIFT OF LOVE

New member
אמא יש רק אחת

אמא יש רק אחת... משהו שקראתי......... הוא העלה בי צמרמורת, זעזוע והמון הערכה..... אכן, אמא יש רק אחת

A GIFT OF LOVE

New member
הקישור עולה

רק שהוא לא מביא את הדף הרצוי. אולי בגלל שהמחשב מבקש למחוק סימנים מסוימים מהכתובת? אני אנסה שוב

A GIFT OF LOVE

New member
פמלההההההההה

<a href="http://he.shvoong.com/">אתר תקצירים כלל עולמי</a> זה הקישור ואני לא מצליחה להעלות אותו... זה קרה גם בפעם שעברה זוכרת? מה את חושבת על זה?

eshkolit32

New member
נכנסתי לאתר

אבל אני לא יודעת לאן בדיוק צריך להיכנס בשביל להגיע למה שרצית. את רוצה להדריך אותי? אני אדבר איתך על זה ונראה מה הבעיה, יכול להיות שיש בעיה בתפוז אבל יכול להיות שאת לא שמה את הקישור בצורה הנכונה.

yaeli20

New member
אם התכוונת לזה אז...

אוווווווווווווווווווווווווווווו אני מכירה את זה צמרמורות מטורפות בכל הגוף!

eshkolit32

New member
../images/Emo26.gifקבלי הסבר גיפטוש

יש שתי דרכים להוסיף קישור להודעה: 1. כשאת כותבת הודעה למטה יש 5 שורות בצבע כחול. הראשונה והשניה רלוונטיות לענייננו. בראשונה שנקראת "כתובות אינטרנט נלוות" את לוחצת עליה, נפתח לך חלוניקו קטן. בצד ימין כתוב "תיאור", שם תכתבי את שם תיאור/שם הקישור שאת רוצה כמו למשל: "אמא יש רק אחת". בצד שמאל כתוב "קישור" - שם את מוחקת את ה-http:// כדי לא להתבלבל. כשאת נמצאת בתוך הקטע "אמא יש רק אחת" בתוך האתר ההוא - תסמני בשורת הכתובת של האתר את הכתובת עצמה עם העכבר, תלחצי במקלדת על קונטרול C (שזה עושה COPY) ותעתיקי אותה לשורה ששמה "קישור" (תלחצי על קונטרול V). לאחר מכן תכתבי בסוף ההודעה שלך את השם שנתת לקישור - "אמא יש רק אחת". וזהו! 2. בשורה השניה שנקראת "קישורים בתוכן ההודעה" את לוחצת עליה נפתח לך חלוניקו קטן, בצד ימין כתוב "מחרוזת מתוכן ההודעה" - שם תכתבי את המילה שתתאר את הקישור והיא תיכנס באמצע משפט שלך מההודעה. למשל:נניח שהמשפט שכתבת בהודעה הוא "מוזמנים לקרוא את הקטע אמא יש רק אחת" - תחליטי לכתוב בתוך המחרוזת מתוכן ההודעה את המילה "הקטע" או "אמא יש רק אחת" - מה שבא לך. צד שמאל - אותו הדבר כמו בסעיף הקודם. בהצלחה!!! אם עדיין לא מצליחה תפני אלי במסרים. אנחנו לא ננוח ולא נישן עד שתצליחי במשימה :)

למעלה