אמא יש רק אחת

destiny36

New member
אמא יש רק אחת../images/Emo70.gif

ככה זה כתוב על הגלויה שהם קנו בדרך כשהלכו לקנות שוב בכסף שנתתי להם היום. גם הבטחתי שאם הם יתנו לי לעבוד בשקט עד השעה אחת הם יקבלו עוד צו'פרים ויעשו כיף חיים החג הזה.. לאמא אני אוהב אותך מכל ולכן אני כותב לך את זאת ואני אוהב אותך וגם בגלל שאת אוהבת אותי בחזרה. שיהיה לך חג פורים שמח ועבודה נעימה ושתהיה לך שנה פורחת נעימה ומתוקה. מבנך האוהב ע' ע' love אמא
לאמא אני אוהב אותך ולכן אני כותב לך את המכתב ואת האמא הכי טובה בעולם. שיהיה לך חג שמח וגם פורח . את נותנת לי ושומרת עלי מכל רע. מבנך א' i love yo א' love אמא
המתוקים האלה מרגשים אותי כל הזמן. ביקשו שלא אכנס לחדר כי יש להם דבר חשוב. ושלא אדאג זה לא משהו שאני לא מרשה
איזה כיף לי והמון תודה וחיבוקים ונישוקים. ממש כיף והם יחד במקהלה עונים לי "מגיע לך העונג כולו שלנו"

niki39

New member
טעם החיים ../images/Emo23.gif

זה ממש מדהים איך שחיבוק קטן נשיקה או ברכה ממלאים וממלאים ושוב ממלאים אותנו חום ואהבה זה בעיני טעם החיים לא מצליחה לחשוב לרגע את חיי בלי ילדי למרות כל הקשיים..... אבל שלום אמא אוהב אותך אמא , חיבוק אמא ושוב יש אמא טורבו

destiny36

New member
איזה אושר זה הכיף שלהם ../images/Emo51.gif

שקראתם... הלכו מאז וטיילנו כל כך הרבה ובזבזנו וצחקנו ופגשנו ואכלנו ושתינו והשתטנו.. וכשישבנו באוטובוס החלטנו שאנחנו השלישיה המנצחת
..אז הבן שלי ע' אומר "איזה כיף ושאף פעם לא ניפרד" אז א' אומר לו "אבל אתה עוזב והולך לאבא לא?"...ע' מסמיק ומסביר ש"גם אם אני אעזוב ואעבור לאבא אני לא ניפרד מכם אף פעם ותמיד אני אהיה אצלכם בלב ואבוא לבקר מלא מלא" ואני מחזקת את דבריו שכמובן שלעולם לא ניפרד!!! ותמיד אפשר לחשוב עוד קצת ..והוא ישר מקצר לי את הדרך ומשיב "אני לא ממש יודע אני חושב שיש שלושה חודשים עד סוף השנה ויש לי זמן להחליט..אולי בכלל אחליט שלא אעבור לאבא"
איזה כיף היה איתם ויש לי עוד יומיים מקסימים שכאלה!!!

destiny36

New member
בדיוק מה שאמרתי לבן שלי

ואז הוא הביט בי ושאל "מה באמת את שומרת בלב" אז אמרתי לו שבלב תמיד כל מילה שלו נכנסת. וחוץ מזה יש לי אוסף של כל הדברים היפים שהם כותבים לי ומציירים לי.. פשוט אוצרות הילדים האלה

רגעים קטנים של נחת../images/Emo140.gif

באוקיינוס הגדול של ההורות יש , רגעים קטנים של נחת...כן ירבו
תהני לך יש לך ילדים מקסימים

destiny36

New member
תודה לאל ../images/Emo24.gif

התחושות האלה קצת נעלמו בחודשים האחרונים עם כל הבלגן שהיה עם הקטנצי'ק. והנה פתאום השקט חזר החיוכים צפים. וזה הכי הכי בעולם! גם לך נחת יקירתי

למעלה