אמא יש רק אחת../images/Emo70.gif
ככה זה כתוב על הגלויה שהם קנו בדרך כשהלכו לקנות שוב בכסף שנתתי להם היום. גם הבטחתי שאם הם יתנו לי לעבוד בשקט עד השעה אחת הם יקבלו עוד צו'פרים ויעשו כיף חיים החג הזה.. לאמא אני אוהב אותך מכל ולכן אני כותב לך את זאת ואני אוהב אותך וגם בגלל שאת אוהבת אותי בחזרה. שיהיה לך חג פורים שמח ועבודה נעימה ושתהיה לך שנה פורחת נעימה ומתוקה. מבנך האוהב ע' ע' love אמא
לאמא אני אוהב אותך ולכן אני כותב לך את המכתב ואת האמא הכי טובה בעולם. שיהיה לך חג שמח וגם פורח . את נותנת לי ושומרת עלי מכל רע. מבנך א' i love yo א' love אמא המתוקים האלה מרגשים אותי כל הזמן. ביקשו שלא אכנס לחדר כי יש להם דבר חשוב. ושלא אדאג זה לא משהו שאני לא מרשה
איזה כיף לי והמון תודה וחיבוקים ונישוקים. ממש כיף והם יחד במקהלה עונים לי "מגיע לך העונג כולו שלנו"
ככה זה כתוב על הגלויה שהם קנו בדרך כשהלכו לקנות שוב בכסף שנתתי להם היום. גם הבטחתי שאם הם יתנו לי לעבוד בשקט עד השעה אחת הם יקבלו עוד צו'פרים ויעשו כיף חיים החג הזה.. לאמא אני אוהב אותך מכל ולכן אני כותב לך את זאת ואני אוהב אותך וגם בגלל שאת אוהבת אותי בחזרה. שיהיה לך חג פורים שמח ועבודה נעימה ושתהיה לך שנה פורחת נעימה ומתוקה. מבנך האוהב ע' ע' love אמא