אמא, יש לי משהו לספר לך...

BabyBoy1

New member
אמא, יש לי משהו לספר לך...

סיפרתי היום לאמא שלי
סתם דיברנו, ואז אמרתי לה, "אמא יש לי משהו לספר לך, אבל אני מפחד" אז היא אמרה לי שאני יכול לספר לה הכל ושאני יודע את זה... אז אמרתי לה שאני לא יכול להגיד, ושאלתי אם היא יכולה לנחש, היא אמרה שיש לה מוש אבל שהיא רוצה לשמוע את זה ממני, אבל לא יכולתי לספר לה...הרגשתי כאילו יש לי כדור צמר בגרון. אז היא אמרה, משהו בקשר לנטיות המיניות? אז אמרתי לה כן..והיא אמרה שהיא תמיד ידעה, אבל קיוותה שזה יעבור... היא אמרה שכאילו ברור שזה לא החדשות הטובות ביותר בעולם, אבל שהיא יודעת שאי אפשר לשנות את זה, ושהיא תקבל אותי ותאהב אותי איך שאני. כמובן שהיו טיפה דמעות (שלי, לא שלה). וזהו...סתם רציתי לשתף אותכם
אהה...והיא גם סיפרה לי משהו סודי, היא תוהה אם זה גנטי כי היא גם גילתה שבת דודה שלי הייתה מאוהבת בחברה שלה. סתם היה מגניב לשמוע שבת דודה שלי לסבית (או בי). הבעיה שאני לא יכול לדבר איתה על זה, כי זה אמור להיות סוד.

Xboy123

New member
מזל טוב!!!!! קבל ../images/Emo24.gif ענק !

כל הכבוד על האומץ שלך לספר את זה, אני בטוח ששקלת רבות כדי לפעול למען מטרה זאת, ויצאו רק תוצאות טובות מכך!! ההורים מקבלים אותך! (טוב בינתים רק האמא.. אני לא יודע מה עם האבא..) וזה נורא משמח בטח! מזל"ט שוב מזל"ט מזל"ט מזל"ט
מקווה שגם האבא יקבל אותך

Yuval Y

New member
המון מזל טוב, וכל הכבוד ../images/Emo140.gif

גם לך וגם לאמא שלך, כל הכבוד על האומץ והקבלה

מזל טוב ושלום..

חדש בפורום.. דתל"ש מן הסתם.. אמאות מיוחדות יש לנו :) אני בזמנו גם לא הייתי צריך לספר..היא ידעה לבד אבל לא אמרה ..לפני שנה בערך היא יגיע לבקר אותי בדירתי בת"א בזמנו..עם בן זוגה לחיים..דיברנו על המון דברים כי לא הייתי בבית מעל חודש..ישבנו בסלון..עשיתי לה סיבוב בדירה.. בן זוגי היה בעבודה.. ויגענו לחדר השינה.. יש רק מיטה זוגית אחת היא אמרה..אני מניחה שאתם ישנים ביחד.. כן עניתי ..זה היה כ"כ קל..שקרים של שנים הסתיימו בשנייה..אח"כ היא שאלה מתי זה התחיל..הרי יצאת עם בנות..אמרתי אלו היו ידידות מהעבודה..היא אמרה שמקווה שזה זמני..סביר להניח שלא עניתי..היא ענתה שהיא איתי בכל מצב.. זה היה יום מאושר.. כ"כ שמח הייתי..הקלה עצומה שנתנה המון כוח ואנרגיה לחיים..הלואי על כולנו...

BabyBoy1

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif וברוך הבא ../images/Emo13.gif

חחח, גם אמא שלי אמרה לי "טוב לך תדע, אולי בסוף כן תתחתן עם אשה.." אז אני כזה התחלתי לצחוק, אז היא עושה לי "לא?" אז אמרתי לה שלא תבנה על זה
ואכן זאת הרגשה נהדרת, שמחתי לקרוא את הסיפור שלך
אתה מוזמן לפתוח גם הודעת הצטרפות לפורום, ולספר טיפה על עצמך

:)

לא יודע לספר על עצמי..... בן 22 וחצי ... לא סטודנט עדיין...השאיפה בקרוב... ירושלמי לשעבר :)

Dancing mad

New member
המון מזל טוב!

האמת היא הדבר הכי טוב, ולהפסיק לשקר להורים שלי זה אחד הדברים הכי נכונים שעשיתי בחיי. אני מקווה שאתה תרגיש את אותו הדבר, בבוא הזמן.

../images/Emo24.gif מזל טוב מותק../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

קודם כל, המון מזל טוב! אני נורא שמח בשבילך שאמא קיבלה את זה כ"כ טוב. זה כיף לשמוע שעכשיו אתה יכול להיות אתה בבית (כשאבא לא בסביבה
). אבל אולי יותר חשוב, לי לפחות, זה שאתה עשית הצעד הזה. אזרת אומץ והתעמתת עם התוצאות האפשריות של המהלך הזה, ועל זה מגיעה לך כל ההערכה והכבוד שבעולם. ובכלל, תמיד טוב שאתה לא ה"כבשה השחורה" היחידה במשפחה.
, מת עליך ומאחל לך כל ההצלחה והאושר שבעולם

James Hammerton

New member
אני כ"כ שמח לשמוע ../images/Emo24.gif

האמת לא חשבתי שזה יגיע כ"כ מהר (למרות שהייתה לי הרגשה טובה), אבל אני שמח לשמוע שעשית את הצעד הזה ועכשיו לא צריך להסתתר או להסתיר, ובעיקר שהיא קיבלה את זה טוב
לגבי גנטי - יש סיכוי לא רע בכלל בעניין, (חדשות הגאווה מיום שלישי
) מקווה שעכשיו תוכל להיות מי שאתה, ובכלל מאושר

The God Within

New member
מותק

אני כולי שמח בשבילך. הצלחת עוד להחזיר לי טיפת תקווה שדבר כזה יכול לקרות... בהצלחה בהמשך אוהב
The God Within נ.ב. אני ירוק מקנאה גם (הלוואי עליי)

הגיגית

New member
מזל טוב

מה אמור להיות סוד? הסיפור שלה? או שלך? כי אם שלה אמור להיות סוד, אתה יכול לספר לה את שלך ולקוות שהיא תחשוף בפניך את שלך. הרבה פעמים זה עובד, ואז יהיה לה מישהו לדבר איתו על זה. זה הרבה יותר מוצלח בשבילה מעוד מישהו שמרכל על זה מאחורי גבר, אפילו אם זה בהזדהות וסובלנות. ושוב, מזל טוב וכל הכבוד על האומץ.

offir67

New member
ברכות צריך המון אומץ.

קראתי את מה שכתבת ואני רוצה לחזק אותך צריך המון אומץ לזה. אני מניח שאתה מרגיש הקלה יותר אופרי

geshem2

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

אני לא חושב שאני יוכל לספר להורים שלי (אולי כשאני כבר יגור בדירה עם חבר וכלב). אני כבר יודע מה היחס שלהם לעניין מכל מיני הערות שהם זורקים כשהנושא עולה. :T

../images/Emo49.gif

וואוו ... נהנתי לקרוא שיש לך אמא כ"כ פתוחה בעניין , אפילו אני הרגשתי טוב עם זה
מקווה רק שהיא לא בוכה בסתר...

למעלה