אמא יקרה.... מכתב שלא נשלח

לולי80

New member
מאוד מרגש

ריגשת אותי מאוד, אני בטוחה שאמך גאה בך ושומרת עלייך מלמעלה... את כותבת מאוד יפה מאוד מהלב... פה בשבילך לולי

קראתי...

מרגש.... אני בטוחה שהיא גאה במי שאת היום.... אני לא יכולה לומר שאני מזדהה עם מה שכתבת... לא היה לי הדברים הללו.... זכרונות... של ריח.. פרצוף.. קול... יכולתי רק לדמיין... אבל בהחלט הרגשתי בחיסרון... ןאני בהחלט מאמינה שהיא עדיין נמצאת איתנו הים.. מלמעלה.. גם אני כתבתי לה פעם... כשהייתי ממש ילדה קטנה... היום הייתי כותבת לה דברים אחרים לגמרי ממה שכתבתי לה אז... בכל מקרה... מקווה שתיהיה לך שבת שלום ומבורכת..

Yali יקרה

היי גאה בעצמך על היכולת להכיל אהבה נפלאה כזו ולבטא בצורה יפה כל כך. מרגש ונוגע ללב.

o r i t 2 8

New member
קראתי...

וכולי צמרמורת...... את כותבת כל כך יפה, כל כך מהלב... אני בכל אופן יכולה מאוד להזדהות איתך....במה שקרה..... מבינה כל מילה... קבלי חיבוק ענק ושמחה שאת פה איתנו

libi4

New member
../images/Emo41.gifמרגש כל כך

ואמיתי...כל כך מרגישה את התחושה של הפספוס ...כל כך הרבה דברים רציתי להגיד לאל שלא אמרתי כי ככה יצא....כל כך שכחתי איך זה לנשק אותה כי פחדתי להדביק אותה במשהו במשך הכמותרפיה ובכלל...את הריח אני יכולה עוד להריח ויש לי עוד בגדים עם הריח... הכל עוד כל כך טרי... מקווה לטוב... איך אפשר להתרוקן???

גמני קראתי.

מרגש. אם אני לא טועה, זו פעם שניה שאת משתפת אותנו בדברים שכתבת. יופי של יכולת כתיבה יש לך. את מוזמנת לשוב וחלחוק איתנו כאן.

למעלה