אמא יקרה לי ...

ponder

New member
אמא יקרה לי ...

אני וחבר שלי , מסיבות שלא תלויות בנו, מתראים רק בסופ"שים, בד"כ מחמישי בערב עד מוצ"ש. מסיבות מובנות, אנחנו משתדלים להיות כמה שיותר אחת עם השני ולנצל כל רגע ביחד. בד"כ שישבת אנחנו עושים תורנויות, שבוע אצלי, שבוע אצלו. רק שיהייה ברור, מדובר בקשר רציני מאוד, בקיץ הבא אנחנו מתחתנים, המשפחות מסתדרות בינהן מצויין וההורים שלי אוהבים אותו ואין להם שום בעיה עם הקשר ביננו. בימי שישי בבוקר בד"כ אנחנו מסתובבים ביחד , מנצלים את היום, זה גם יום מנוחה שלי אחרי עבודה מתישה כל השבוע, אני נהנית להסתובב, לקנות, לטייל, לשבת בבתי קפה , עם החצי שלי. וזה מפריע להורים שלי. מפריע להם שבשישי בבוקר אני לא בבית עוזרת לנקות ולסדר. הסברתי להם שזה היום חופש שלי , והזמן הפנוי שלי עם חבר שלי, ושאם הם רוצים שאני אנקה ואסדר אין לי בעיה לעשות את זה ביום אחר , אבל לא ביום שישי. ובכל זאת הם לא יורדים ממני. ועכשיו יש להם דבר חדש. פתאום מפריע להם שאנחנו ביחד כל הסופ"ש. "כמה אתם ביחד" , "מחמישי בערב את איתו, אז תלכי אליו אחרי הארוחה (של שישי), מה קרה? יש לך את כל מחר איתו" פתאום אמא שלי זורקת לי "כנראה שאתם באמת צריכים להתחתן כבר, תהיו ביחד 24 שעות.... " כאילו - מה זה הקטע הזה??!?!?!!?!?!? מאיפה זה בא??!?!?!?!?!??! כמה אטומים אתם יכולים להיות?!?!? אני רואה אותו רק בסופשים, זה הכיף שלי, הרוגע שלי ,הנחת שלי להיות איתו, לחבק אותו, לאהוב אותו.. כל השבוע אני עובדת כמו חמורה מגיעה הביתה מאוחר בערב ,עד שיש לי את סוף השבוע להרגע ולנוח הם מקלקלים לי. יאללה, עוד כמה חודשים ונעוף מהבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר נחנקת!!!

גלבועא

New member
אולי הם "קצת" מקנאים

כי הזמן החופשי שלך מוקדש אך ורק לו, והם "הוזזו" הצידה. תנסי להבין ולא לכעוס עליהם. בקרוב את מתחתנת ואז בכלל "תעלמי" מהבית שלהם. נראה לי שהם מנסים למשוך עוד קצת זמן שלך אתם, לבד בלעדיו.

זאת לא אטימות אלא משבר.

הוריך מתקשים לקבל את השינוי. השיגרה היתה שבימי ששי את עוזרת בבית, והם רואים אותך בסופי שבוע, ופתאום מישהו אחר "הפקיע" אותך, והם מתקשים להסתגל לשינוי, מה גם שברור להם, לפחות בתת הההכרה, שהמצב לא ישתפר מבחינתם. הטענות שלהם הן פשוט קריאה לעזרה/תחינה למשמעותה רצון לעצור את הזמן ולהשאיר את הילדה הקטנה שלהם עוד קצת ברשותם. את צריכה להתייחס לכך בהבנה ולא לגסות. אם תתנתקי מהם על הרקע הזה, לא תשרור אהבה גדולה בין חברך לבינם. הם תמיד יתלו בו את האשם לפרידה ביניכם. את יכולה לעשות זאת בהדרגה ובעדינות, על מנת שגם אחרי שתעזבי את הבית ימשיכו להתקיים ביניכם יחסים טובים.

"הקן המתרוקן" - קושי בהסתגלות ההורים

לפרישת הכנפיים של ה"גוזלים". תופעה ידועה. התנהגו עמהם בחביבות,אהבה, הבנה - הם יתרגלו.

למעלה