אמא יקרה לי

איזי בת

New member
אמא יקרה לי ../images/Emo23.gif

אף אחד לא יבין לעולם מה זה לשאת הריון לבד..... ואף אחד בעולם לא יבין מה זה לעבור הריון בסיכון גבוה..... הימים שמבלים בבית חולים בבדיקות מבדיקות שונות.... ההפניה לבית חולים הבדיקות החזרה הביתה וחוזר חלילה יום אחרי אחרי יום עד שבא לך למות כי אתה לא מסוגל להכיל את ההריון הזה.....ואתה שונא את עצמך כי אתה מרגיש שאתה כבר לא מסוגל...... בסוף זה נגמר ב 3 ימים בחדר לידה עם המתנה הכי גדולה שהחיים יכלו לתת לי אחת מ 2 ה
שלי.... מצטערת על ההשתפכות התכנית הזו והתמונות שחזרו והרופאים שחלקם טיפלו גם בי גרמו לזה....

אף אחד אולי לא...אבל אף אחת?...

ואת יודעת מתי באמת בא לך למות? כשאחרי הכל את חוזרת הביתה עם ריק אחד גדול במקום ילד... וכאן עדיף שאפרוש לי למיטה...

Bubble Girl 27

New member
אמממ לא מדוייק

אולי אף אחד כמו שכתבו ולא אף אחת... שלא לדבר על עדיף ככה מאשר לעבור הריון עם בן זוג שפשוט לא שם וכשהוא כן שם כנראה שהיה עדיף שילך ולא יחזור. אל תחפשי מה רע ועצוב חפשי את הטוב והשמח את התוצאה הסופית והאושר בכל דבר. אור ואהבה בייבי...

איזי בת

New member
התכוונתי גם לגברים בהודעה המקורית

וזו הסיבה שכתבתי אף אחד....בזוגיות בריאה הגברים עוברים אתנו את המשברים של ההריון וההריון לא נחלתנו הבלעדית... (לא מדברת על הנשיאה הפיזית של ההריון). לא מחפשת את הרע ומאושרת עם מה שיש לי פשוט לראות את התמונות לראות את הרופאים שהיו שם בשבילי החזיר לי את זה לרגע.... וכן להיות עם ולהרגיש בלי (בן זוג שלא נמצא שם) זה גם לא פשוט לצערי גם שם הייתי..... מאושרת מכל רגע מהבחירות שעשיתי אתמול היה רגע שהחזיר אותי לרגע לאחור, גם לרגעים האלה יש מקום.... ות'אמת הייתי חוזרת על זה שוב כי התוצאה הסופית היא אושר צרוף....

Bubble Girl 27

New member
תאמיני לי שאני מבינה אותך יותר טוב

ממה שאת חושבת... צריך לזכור הכל גם את הטוב וגם את הרע כדי לדעת לעתיד מה נכון לך ומה לא. יש רגעים של משבר ונפילה לתוך העבר הרע יותר, אבל קחי המון אוויר נקי את המחשבות הרעות והכניסי אוויר חדש עם אור ומחשבה חיובית. מאחלת לך שתדעי רק אושר.

מצד אחד

זה טוב לפרוק - לפעמים זה נותן תחושת שחרור של מחנק מצד שני, תתפלאי אבל יש כאלה שיבינו אותך - מהתחלה עד הסוף...

איזי בת

New member
ווינסטון ברור לי שיש כמה שהיו שם.....

אבל אתמול התחושה היתה שלי ורק שלי וזה מה שיצא.... ברור לי שלא המצאתי את הגלגל....

גם לי צרם ...

אבל...יש כמה רגעים בעבר המשותף שלנו שבזכותם אני מוכנה לסלוח לאקס שלי הרבה. לבד לא הייתי שורדת את זה כנראה...

רק שיר

New member
קשה

אך שווה. אני למשל הייתי בשמירת הריון בסיכון גבוה עם תאומים- כמה חודשים.
זה שהפכתי להיות כמו לוויתן לא נורא...מי זוכר את הכאבים והתסכול.

גיבורה ../images/Emo106.gif

עם אחד הייתי מרותקת למיטת בית חולים חודשיים וחצי. פלא שזכרתי איך הולכים
. שניים?
הבטן שלי לא כזה להיט מסתבר... הילדים משתדלים להסתלק לשם מהר ככל האפשר (וגם אם אי אפשר...)

למעלה