אמא חזרה נסערת

אסף 21

New member
אמא חזרה נסערת

אמא שלי מורה והיום שחזרתי הביתה אמא שלי היתה נורא נסערת והיא סיפרה שהיום באמצא השיעור אחת התלמידות סובבה את הפנים הצידה והתחילו לה כל מיני עוויות בפנים וכל זה, אמא שלי מיד הבינה שזה התקף אפילפטי, אחת הבנות התחילה לצחוק כי היא לא ידעה מה מתרחש, אבל אמא מיד הרגיעה את כולם וניסתה לדבר עם התלמידה, אחרי ארבע דקות שההתקפ לא ניפסק אמא ביקשה מהתלמידות לצאת החוצה ונשארה לבד עם התלמידה עד שהיא חזרה לעצמה אחרי שמונה דקות, אציין שאמא לא ראתה אותי אף פעם בהתקף.

אסף 21

New member
עוד משהו

אמא סיפרה שהיא שפכה עליה מים, למיטב ידיעתי זה מיותר, אני צודק?? אמא גם סיפרה שבחדר מורות היו שקבלו: איך זה שלא מידעים את צוות בית הספר? ולמה לא סיפרו? וכל מיני טענות מהסוג הזה, אמא אמרה שאומנם הם צודקות (במידה וההורים עצמם ידעו) אבל בכל זאת באיזה שהוא מקום בלב היא הבינה אותם... כמובן שמיד ההורים באו לבית הספר ולקחו את ביתם לבית חולים.

hashy

New member
מים זה בהחלט מיותר. איך היא מרגישה

עכשיו? איך אתה עם זה? גם אחי ראה קודם כל התקף של מישהו אחר ורק אח"כ שלי. הוא היה די נסער מזה אבל גם די שמח שהוא מזהה מה זה. לי זה היה קצת מוזר הקטע הזה, אני חושבת שאז הבנתי איך המחלה שלי משפיעה עליו כי הוא אף פעם לא דיבר... אני מקווה שזה לא ישמע חטטני אבל איך זה שהיא אף פעם לא ראתה אותך בהתקף?

אסף 21

New member
אני מאמין

אני מאמין שעכשיו היא בסדר, לקחו אותה לבית חולים לברורים ובדיקות, אמא שלי חזרה נסערת דווקא בגלל שהיא לא ראתה אותי בהתקף וזה נתן לה קצת אינדיקציה מה אני עברתי (ההתקפים שלי היו הרבה יותר קשים). אמא שלי לא ראתה אותי בהתקף בגלל שאף פעם לא קיבלתי התקף בבית, אבא שלי היה איתי פעמיים שקיבלתי התקף כשפעם אחת ראה אותי לכל אורך ההתקפ ופעם אחרת הוא הגיע בסוף (כבר לא פירכסתי, אבל הייתי עוד מוטל ללא הכרה) בכלל היו לי רק מעט התקפים, אבל די קשים, מקווה שנרגיש טוב יותר כולנו!

למעלה