אמא חולמת...

taz512

New member
יש לי אחות גדולה

שכבר התחתנה, ויהיו לה ילדים הרבה לפני שיהיו לי ילדים. אליה צריך להיות הלחץ לא אלי. טאז, השד והפאניקה

nutmeg

New member
תרגע, שד!

כולה חלום! מותר לחלום, לא? יש לך אמא רומנטית מה לעשות. חשוב שתזכור שאלו החלומות שלה והם לא צריכים להשפיע על חייך. יש גבול לכל תעלול. אולי בעקיפין קיבלת מסר ממנה שהיא נותנת את ברכתה על החברות הזו כי היא בכל זאת קצת מכירה אותך וכנראה רואה שאתה מאושר ושמח. איזו אמא לא תרצה שבנה יהיה מאושר ושמח? Relax! לא קרה כלום! יא אללה!

taz512

New member
אמא חולמת...

טוב בעיה קשה. היום אמא שלי קוראת לי כשאני חוזר מהעבודה ומספרת לי משהו. היא אומרת לי שהיא חלמה חלום, אני שואל אותה על מה. ומה היא אומרת? שהיא חלמה עלי ועל ליאת מתחתנים. עכשיו הסרט הוא שאני וליאת חודש ביחד, והיא עדיין לא ראתה את ליאת אפילו (לא יצא עדיין), ואנחנו רק בתחילת הדרך. וכבר היא חולמת על חתונה, היא פסיכית לגמרי, אני בן 21 וליאת בת 18 וחצי ועכשיו התגייסה, מאיפה באו לה הרעיונות האלה. ואיך מוציאים לה אותם מהראש מהר לפני שהם משתקעים שם? טאז, השד והבעיות

taz512

New member
טוב נרגעתי

אחרי הצפירה של נוטמג ודןץ יצאתי מהמקלט. שתחלום בכיף, רק שתוציא אותי מזה, אני מעדיף כרגע להמשיך ביחסים בכיף בלי לחשוב על חתונה. ותודה על הכל. טאז, השד והתודות

taz512

New member
זה בעיה קצת לשלוח אותה עליך

כי יש לה פוביה ממחשבים, היא לא מסוגלת להתקרב למחשבים. אבל לפי מה שהיא אמרה לי היא ראתה אותנו מתחתנים על חוף הים ובאים רכובים על סוסים אני על סוס לבן וליאת על סוס חום. והיא אמרה לי שהיא לא זוכרת יותר מזה חוץ מאת השיער של ליאת שהוא היה ארוך ואסוף חלקית למעלה,(במציאות יש לה שיער קצר. ולהזכירך היא לא ראתה את ליאת בחיים. טאז, השד והחלומות

דן צ

New member
הכל בא ממך

אתה בטח כל הזמן מטפטף לה על ליאת , כמה היא חכמה, כמה היא נחמדה, כמה היא מצחיקה וכמה אתה אוהב אותה וזה בא לאמא שלך רק מהדיבורים המרובים שלך עליה זה לא שהיא מצפה שכבר בחופשה הראשונה שלה מהצבא תענוד לה טבעת. אבל בטח נומג תתן לך פירוש יותר טוב משלי

taz512

New member
תשמע

לא דיברתי יותר מידי, סיפרתי לה מה שהיא שאלה, ואמרתי לה שאת הבחורה הראשונה שבאמת אני רואה איתה משהו רציני, אבל לא זיינתי לה את השכל יותר מידי. אני לא חופר לאנשים בשכל עד כדי כך, פלוס תוסיף לזה שבחודש האחרון אני כמעט ולא רואה את אמא שלי בגלל העבודה אז יוצא שכמעט ולא סיפרתי לה כלום. טאז, השד והסיפורים

דן צ

New member
טאז

מספיק הקטע שאמרת לה שאתה רואה שזה רציני וזה כבר הדליק לה את נורת החלומות, לא צריך לחפור בראש כדי שזה יקלט היא כנראה הפעילה את החושים של "אמא" . בעצם בנינו, מה איכפת לך מה חלמה אמא? אני הייתי רואה בזה מחמאה והתחלת יחסים טובים של אימך עם ליאת.

יופי, צימעס

אחרי שהוא כבר הסביר שאמו סובלת מפוביית מחשבים. אני מבינה שהילדה החדשה בבית מעבירה אותך על דעתך, שאת לא קוראת את מלוא השרשור...אבל !!! אם אמו של טאז אכן תגיע לפורום של נוטמג, או אז נוכל לגלות שבסתר ליבה היא מחכה שהוא יתחתן כבר, יסתדר כבר, יסתפר כבר, יתבגר כבר, ויביא לה עשרות נכדים במקום הכסף והזמן שהוא מבזבז בחמורים האלה (אה, זה סוסים. שוין).

zimes

New member
זה הדמעות ממקודם

שבגללן לא ראיתי שנטמג כבר ענתה בדיוק כמוני. ועוד לפני! מעתיקנית!

למעלה