אמא חדשה מתלהבת...

אמא חדשה מתלהבת...

זו רק אני, שלא עומדת בפיתוי וקונה כל גימיק שמציעים לי שכולל את התמונה / השם של ביתי? אתמול רכשתי דיסק, שבו בכל השירים השם של ביתי..

scalar

New member
אמא מתלהבת נוספת

לא צריכה אפילו את תמונת בנה ו/או שמו כדי להתלהב ולקנות לו ה-כ-ל
בקיצור - את לא לבד

1ויוי

New member
דיסקידס

מתה על זה וקניתי לא רק לבן אלא לכל התינוקות של המשפחה/חברות

דיסקידס. 8 שירי פעילות לילדים

בגילאי 0-7. בכל השירים השם של ילדכם. אני רכשתי בקניון הזהב בראשון לציון. אצרף טלפוןלכל המעוניינות: 054-7434888, 08-9707979. יש גם אתר: WWW.diskids.co.il. זה גורם לי להתרגש עד דמעות...

rama1

New member
איזה מדליק - פעם 1 ששמעתי על זה

מעניין איך הם מוצאים שירים עם השם? מנסיון למצא שיר 1 או 2 עם שם ספיציפי , זה כ"כ קשה - כל הכבוד להם!!! ואם יש שם ממש לא מוכר ומסובך כמו מזמור (הבן של חברה שלי)??? רק בשביל ההשקעה שלהם - זה שווה!! הם שולחים את זה בדואר אם את עושה הזמנה טלפונית????????

לא מדובר בשירים קיימים. הם חיברו

שירים, אני מצטטת "שירים המעבירים תכנים ומסרים חינוכיים בסגנונות מגוונים, פרי יצירתם של אקדמאים בתחום החינוך ומוזיקאים מקצועיים." הקליטו את השירים עם כל השמות האפשריים, וכדי להכין דיסק מעלים את הקובץ עם השם המבוקש וצורבים לדיסק - תוך 2 דקות.

rama1

New member
סתם - תכתבי כמה שורות

של שיר לדוגמא עם השם... זה שווה את הכסף??

למתלהבת כמוני - שווה כל שקל.

גם בעלי התלהב מאוד. למשל: 1.החמה במרום הפציעה, ובוקר כבר הגיע, בוקר טוב נויה.2. יש יום הולדת לנויה, נרקוד, נשמח, נשיר, הידד... נראה לי שבלי מנגינה, זה לא עושה את העבודה. אני ארשום לך את שמות השירים: 1. בוקר טוב 2. בוקר בתנועה 3. צבעי החיים 4. שיר האל"ף בי"ת 5. מטעמים 6. צחוק וחיוכים 7. יום הולדת בתרועות 8. זמן לישון

rama1

New member
מגניב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה באמת משתלב טוב עם המנגינה???? אפשר להזמין ב
וזה מגיע בדואר??

לדעתי מקסים. זה מה שאני שומעת כבר

3 ימים. לא יודעת אם אפשר להזמין דרך הטלפון. תנסי. אני יודעת שלמודיעין ניתן לספק הביתה, כי שם בעל הבית גר.

אמאדובה

New member
נשמע מגניב! איך השירים? באמת שווים?

אני אספר על זה לאמא שלי וזה יגיע אלינו תוך דקה
מה לעשות - גם סבתא מתלהבת!

mevav1

New member
לא כ"כ אהבתי את השירים האמת...

הבחורה נתנה לי לשמוע כמה שירים עם שם בתי ואומנם זה נחמד אבל השירים עצמם לא הכי נעימים לי לשמוע...גם לא הביצוע. לעומת זאת,בתי הבכורה קיבלה מתנה מהגן שלה פעם לפני כעשר שנים ספר עם השם שלה..זה היה ממש חמוד. אבל שתהני מהדיסק ומקווה שלא ביאסתי אותך.

אני קונה כל מחזיק מפתחות "ישי" ../images/Emo3.gif

ותאריך לידה או מזל - כאילו הוא יודע לנהוג, חחחחח!!

למעלה