אמא ואבא

אקס תות

New member
אמא ואבא

שלום לך רותי. אימי (יעל) שואלת על גלגולים קודמים שלה עם אבי (צבי\ צביקה יוחאי) אנא עני לה. תודה :) מיטל

רותי 11

New member
אקס תות יקרה ../images/Emo140.gif

אני רואה את אמא שלך בשמלה מתנפנפת (לא ארוכה) במעין מסיבה או משהו כזה, היא רוקדת עם בחור, היא מאוד שמחה, זה מעין חג או משהו כזה, צעירה ומאושרת מהחיים, אני רואה את אבא שלך קולט אותה מהצד שולח אליה מבטים הייתי אומרת שהוא אפלו לא הצליח להוריד את המבטים שלו ממנה, היא לא שמה לב לזה, היא הייתה שקועה כולה בריקודים וכייף, הוא משום מה עושה רושם שהוא גבר קצת מסתורי, הוא מבוגר ממנה במספר לא קטן של שנים, הוא עושה רושם של גבר רציני מאוד, די שונה ממנה שהיא קלילה ושמחה הוא רציני וכבד, אבל דווקא הקלילות שלה היא זאת שמשכה את תשומת לבו דווקא חדוות החיים שלה קרצה לו, באותו יום הוא לא עושה כלום אבל הוא דאג לברר מי היא ואיפה היא גרה לקח לו די זמן לנסות להתקרב אליה, הוא חשש בגלל ההבדלים שלהם שהיא מאוד צעירה והוא כבר מיושב, הוא היה באמצע שנות השלושים לחייו והיא הייתה צעירונת אפילו לא 20 , מה שאני מקבלת זה שהוא בסופו של דבר לא העיז להתקרב אליה, הוא כל הזמן עקב אחריה וכל הזמן חשב שהנה עכשיו אני אגש אליה ואציג את עצמי אבל הוא לא הרהיב עוז בנפשו לעשות זאת, חבל הוא הפסיד. אגב היא כן שמה לב אליו היא כן ראתה אותו בכל מיני הזדמנויות אבל היא לא הראתה לו את זה, היא הבינה לפי שפת הגוף שלו שהוא עוקב אחריה, שהוא כנראה רצה אותה, היא לא ממש חשבה עליו כעל אחד שיכול להיות בן זוג שלה, בעיניה הוא באמת היה רציני ומבוגר מדי.

למעלה