אמא ואבא מתגרשים עם מי ללכת? לאבא יש יותר כסף.. אבל אמא מכינה אוכל יותר טוב מה לעשות?
ר רק סקרן New member 5/7/06 #1 אמא ואבא מתגרשים עם מי ללכת? לאבא יש יותר כסף.. אבל אמא מכינה אוכל יותר טוב מה לעשות?
ח חלב לובית New member 5/7/06 #2 מה לעשות ? ברור שהולכים לאמא. אין על האוכל של אמא רק תדאג לשלם מזונות כמו שעון שוויצרי שיהיה לאמא כסף לקנות מצרכי מזון לאוכל הטעים שהיא תכין
מה לעשות ? ברור שהולכים לאמא. אין על האוכל של אמא רק תדאג לשלם מזונות כמו שעון שוויצרי שיהיה לאמא כסף לקנות מצרכי מזון לאוכל הטעים שהיא תכין
A a44 New member 6/7/06 #3 "רק סקרן" ... איזה כיף לך שאתה יכול לבחור... הוריך כנראה מאוד מתחשבים בך. בן כמה אתה? האם יש לך אחים/אחיות? סתם טיפ קטן: כדי שתרגיש טוב וגם הוריך, שגם כך קשה להם ודאי עם הגרושין, כדאי שתחלק את זמנך הפנוי בין שניהם...
"רק סקרן" ... איזה כיף לך שאתה יכול לבחור... הוריך כנראה מאוד מתחשבים בך. בן כמה אתה? האם יש לך אחים/אחיות? סתם טיפ קטן: כדי שתרגיש טוב וגם הוריך, שגם כך קשה להם ודאי עם הגרושין, כדאי שתחלק את זמנך הפנוי בין שניהם...
M m i c h a l i New member 6/7/06 #4 נו באמת... ורק אם יש סיכוי קלוש שההודעה הזו היא אמיתית (ואני מקווה שאני טועה) אתה מוזמן לפנות לפורום "ילדים להורים פרודים" בתפוז
נו באמת... ורק אם יש סיכוי קלוש שההודעה הזו היא אמיתית (ואני מקווה שאני טועה) אתה מוזמן לפנות לפורום "ילדים להורים פרודים" בתפוז