אמא הסטרית

נבנבונת

New member
אמא הסטרית

שלום לכולם.היום גייסתי את בכורי המתוק לשריון. אפשר לבכות פה?

מקטובי

New member
מה קורה

איך הענינים אצלך ברוך השם שקט "נו יוז איץ גוד ניוז" שבוע קשה שחלף בשעה טובה נקווה שאצלך הכל רגיל

oshiko

New member
עדיף לצחוק../images/Emo13.gif

אבל אם את רוצה לבכות, גם את זה אפשר לעשות כאן. יש כאן כמו שראית כמה הורים ותיקים לטנקיסטים, ויש חיים, ברוך השם. בגיוס הבא את תהיי זו שמעודדת את המתגייסים לשיריון, ומייעצת להם איך להוריד את השחור של השמנים והגריז מכפות הידים. בינתים - ברוכה הבאה, ושיהיה שירות מוצלח.

כולנו כאן הסטריות ../images/Emo3.gif

א. שיהיה לבן גיוס נעים. ב. אפשר לבכות כאן ,אבל דעי שאנחנו המון צוחקים, והלוואי שתמיד יהיה כך. ג. ברוכה הבאה.

מקטובי

New member
איזה שאלה

זה המקום לבכות כי במקום אחר אף אחד לא כל כך מבין אני כבר עברתי את "טבילת האש" הראשונה שלי אז קדימה שדרי פרטים ושתפי אותנו בכל

../images/Emo7.gifחופשי, רק לא לייבש את שק הדמעות

לגמרי. יש לך כאן את אמשל2 בעלת תואר שני בגייסות שריון ואותי בקושי עם בגרות בנושא, לענות לך על כל שאלה שתתעורר או לחילופין להרגיע אותך לקראת העתיד. לגבי האוכל בביסל"ש כבר רשמתי משהו על מנת להרגיע את כל ההורים לשריונרים.(יותר למטה). ולסיום: ברוכה הבאה

אימשל2

New member
מי קרא לי ? אני באמצע העבודה על

הדוקטורט. רק שאותו אני עושה בצנחנים, כנראה עד לפרופסורה. הסירי דאגה מלבך. הבן שלך בידים טובות בבסיס טוב ובחיל מצוין (ראי את הודעתי בשרשור הברכה למתגיסים). גם אני כאן בשבילך בפורום ובמסרים, מוכנה לכל שאלה או בקשה. בהצלחה לבן ולך בדרככם החדשה.

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

לחבר שלנו יש ביטוי יפה - "קור רוח היסטרי" - זה מתמצת יפה את מצבנו כאן, לא? כלפי חוץ וכלפי הילדים מנסים לשדר בטחון ונינוחות אבל בפנים
.... זה המקום הנכון ל-
אבל גם ל-
בהצלחה לשריונר!!

נבנבונת

New member
תודה לכולם.מחמם את ה-../images/Emo23.gif

היה כיף לקבל את התגובות החמות.אגב,איך מורידים את הגריז??!!? הבן התקשר,מרגיש טוב,החיוך חזר ועכשיו אני "בוכקת".אני מתחילה את ה-b.a בשיריוניזם.(188 ברק בעיניים).

oshiko

New member
יורד לבד כמה שנים אחרי השיחרור ../images/Emo9.gif

הגריז יורד בשיפשוף בחול או בטבילת הידים בתערובת. מה שיותר קשה להוריד את השארית השחורה של שמנים שמצטברת בחריצי כף היד. יכול להיות שאני לא מעודכן, ולשיריונרים של היום יש פחות צורך ללכלך את הידים, או אמצעים יותר משוכללים להיפטר מהשאריות. ההורים לשיריונרים בהווה יוכלו לעדכן.

אימשל2

New member
כנראה שהשמנים טובים יותר

והסולר שמוריד אותם מהידים איכותי יותר. כי הידים אומנם שחורות, אבל לא כמו אצל השריונרים של זמנך. לחלק מהשמנים יש בכלל צבע אחר משחור. באחת הפעמים עמדתי בחצר עם צינור, כדי לשטוף ממדי הב' את מה שנראה לי כמו חול שהתיבש. משום מה הוא לא נשטף גם לו אחרי שפשוף נמרץ. הבן צחק עלי והסביר שזה שמן. בכביסה הוא כבר ירד בקלות.

סמדר בנ

New member
בעלי הביא לבת

(כן, יש גם גריז בתותחנים, כשמטפלים בכלים) סבון מיוחד שיש במוסכים, שהמכונאים משתמשים בו אחרי טיפולים. זה כנראה חומר יעיל למדי. לא שזה ממש מנע את השחור מתחת לציפרניים....

לביה

New member
ברוכה הבאה!

קודם כל שיהיה לו בהצלחה. כאן כולנו או רובנו אמהות ואבות לאותה משפחה. ולפי מה ששמחתי לראות משפחה תומכת ומלוכדת:יום בוכים יום צוחקים.העיקר והכי חשוב שהבנים יהיו מאושרים, ומרוצים.

למעלה