אמא הוי אמא...

אמא הוי אמא...

הזמן יום ה בבוקר שעה עשר,חנה ניכנסת לבית ההורים ומוצאת את אמה עסוקה כתמיד בפעילויות החביבות עליה בישול,ניקיון,כביסה ובדיקת רמת האלגנט של אבא... חנה:שלום לכולם אמא של חנה:חנלה אולי פריגורט? חנה:לא תודה אמא אכלתי ארוחת בוקר אמא של חנה:חנוצקה אולי אני אוציא איזה מלון ואחתוך לך?? חנה(בטון תקיף ומתגבר):אמא הרגע אמרתי ש... אמא של חנה:חנולה אולי צלחת מרק??? חנה(לא ממש מופתעת):אמא רק 10 בבוקר!!!! אמא של חנה(מתחילה ליצר פני פולניה נעלבים):אז מה מרק אפשר לאכול כל הזמן,אולי קצת עוף???? חנה:אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!! אמא של חנה:טוב טוב לא אמרתי כלום אבל יש לך כתם על החולצה,תורידי אותה ואני אביא... חנה מתחילה לזמזמם לעצמה מנטרה,חלל המיטבח מתערפל מבעד לדפי העיתון...

deebeebee

New member
האמת---

אני דווקא מחפשת מישהי/ו שת/יכבס לי, י/תאכיל אותי, י/תגהץ לי, ועוד כהנה וכהנה....

lutz2

New member
deeb להאכיל אותך אני מוכן

היות ואני מורגל לכך,אנו גידלנו 6 ילדים אז מה עוד כוס מיים למרק, שיהיה לך יום יפה, יהודה

הלינקה

New member
חנה'לה תעשי לאמא ש'לך מנוי לבריכה,

תרשמי אותה לחוגי התעמלות, תמצאי לה קבוצת תמיכה, תקני לה (בכספה) מחשב, ותלמדי אותה להשתמש בו, אז היא תצא מהמטבח, ותפסיק להרוס לך ולעצמה את הדיאטה

למעלה