אמא - גננת

אוריתי1

New member
אמא - גננת

לילה נפלא לכולם ברצוני לשמוע את דעתכן בנושא הציעו לי להחליף בגן של הבן שלי למשך תקופה של כמה חודשים. האם להענות להצעה? מצד אחד קוסם לי...אין לי כרגע עבודה מצד שני להיות אמא גננת בגן של הבן שלי? מה דעתכן? מאחלת לכן שנה נפלאה שנת עשייה כיפית ומלאה סיפוק

העקשנית

New member
מנסיון קצת אחר שלי-לא לא לא!../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

אני בעבר עבדתי בגן של הבן הקטן שלי, שהיה באותו הגיל, כמורה שמעבירה חוגים בגנים. אמנם זה לא אותו דבר-אבל מנסיון שלי זה פוגע בילד. וחבל. הוא יסבול, חבל עליו. אל תעשי לו את זה. גם חברות שסיפרו לי שעשו את הטעות-הצטערו ובכו על חלב שנשפך. קחי עצה-ותסרבי. מבטיחה לך שתבוא הצעה אחרת.

מאוד תלוי בילד

יש לי משפחתון ובתי בת השנה ו-7 חודשים נמצאת איתי מספטמבר שעבר. אני לא חושבת שיש לה שום בעיה עם זה בינתיים (אולי היא צעירה מדי) זה מדהים לראות איזו הפרדה ברורה היא עושה בין שעות הגן לשעות אחרי הגן, אפילו בצעצועים "של הגן" היא משחקת רק בשעות הגן. ולא לשכוח את היתרון- את רואה מה קורה עם הילד, את יכולה לדאוג ליצור "עבורו" את הגן הכי כייפי, מקסים ורגוע שיש. כך שאני חושבת, שאם הוא לא ילד יחיד בבית ולא טיפוס נדבק או שתלטן- זה בהחלט אפשרי.

טלגל

New member
אני מצטרפת לדעת העקשנית, הגיל של

הילד משמעותי, בגיל צעיר יש פחות בעיה לדעתי הילד נמצא בתהליך של גילוי העולם מסביבו. מגיל שנתיים ומעלה אני לא הייתי ממליצה. הילד נמצא בגיל רגיש (מדמים אותו לגיל הנעורים), הוא מצד אחד רוצה עצמאות ומצד שני יש בו המון תלות. בקיצור גיל של ניסיון גבולות, בכי והתפרצויות זעם, לעומת כל הדברים שהילד מנסה לבדו. בגיל זה קשה מאד לילד להתחלק ברכושו ובטח באימו, קשה יותר להסביר למה פה אני של כולם ובבית רק שלו... בקיצור לא פייר להוסיף לו התנסות קשה זו. אני מקוה שתמצאי עבודה, בעיתון "הקיבוץ" למשל אני רואה בקשות לגננות.

למעלה