אמא בבית חולים

אמא בבית חולים

היא נפלה ושברה את עצם הירך. בנוסף, פרפור חדרים וקירש דם שמסתובב איפשהו באזור. ומאחר והיא מטופלת בקומדין הכל סמטוחה אחת גדולה. לצערי, המטפלת שלה, שהיתה כל כך בסדר בהתחלה, מאד מאכזבת אותי לאחרונה. לאחר שנפלה ביום רביעי אחי הגדול היה שם. הוא לא התרשם שהמצב כה גרוע והוא גם לא יכולל היה לראות שכל החזה שלה כחול. המטפלת נדרשה לעקוב ולדווח על כל שינוי. ורק ביום שישי, כשהיא הגיעה לאחותי, היא ראתה את החזה הכחול שלה. היא גם בכתה כל הלילה שכואב לה ואז אחותי לקחה אותה לבית חולים.

ענתי44

New member
../images/Emo140.gifרפואה שלמה לאמא

אשתקד אמא שלי עברה ניתוח להחלפת מפרק עצם הירך. זה סיפור מההפטרה המצב הזה. בקשר למטפלת אתם צריכים לברר איך זה שלא ראתה את המצב. זה לא רק שאמא שלך סבלה סבל בלתי יתואר אלא שהיה עלול להיות מצב שהיה צורך בהתערבות רפואית דחופה. מתפללת למענכם שהמצב ישתפר.

zs1957

New member
רפואה שלמה לאמא

המטפלת של אמא לא בסדר שלא דווחה לכם על הנפילה. אני זוכרת את המצב הזה מאמי ששברה את היד והמטפלת לא דווחה לנו . רק אנו הבחנו ביד הנפוחה ובאנחות של אמא טיפול אינטסיבי ש לפיזיותרפיה שיקם לאמא את היד. הלב נקרע לשמוע על מה שקרה לאמך. המטפלות מעולם לא מדווחות על נפילה או חבלה מחשש שיפוטרו. אבל הן לא מבינות כי לא ניתן להסתיר זאת ואת החבלות רואים ושומעים את הבכי של יקרינו נאנקים מהכאב והסבל. מקווה כי הכל יעבור בשלום ואמא תשוב לאיתה. החלמה מהירה. זהבה

היא בהחלט דיווחה

מיד הרימה טלפון לאחי שגר הכי קרוב לשם והוא אכן הגיע. אבל היא קמה על הרגליים, התנהגה כמעט כרגיל והתלוננה שכואב לה קצת. מה שהיא לא עשתה, זה לעדכן אח"כ.

ענתי44

New member
למרות שדיווחה

היא התעלמה מהכאבים של אמא וגם כשהלבישה אותה איך לא ראתה את הסימנים הכחולים. אבל, העובדת לא העיקר. עכשיו הכי חשוב שאמא תתאושש בכמה שפחות נזקים. תחזיקו מעמד.

מחזיקה לכם אצבעות שהכל יעבור

ואימא תשוב הביתה בהקדם, המטפלת אומנם איכזבה, אולי שיחת מוטיבציה תעזור, אולי היא הבינה שאם אחיך יודע אז הסימן לא חשוב כ"כ, צריכים לשוחח איתה ולהסביר לה, אל תפסלו אותה על הסף, תהיו בית הילל ולא בית שמאי (כתבתי נכון????). לכולנו יש בעיות פה ושם עם המטפל/ת אבל צריך להבין דברים בצורה אחרת, אולי באמת ובתמים היית אי הבנה עם המטפלת, תנסו לברר איתה, אולי לאימא יש שטפי דם כמו לרוב החולים שלנו ואז היא שייכה את הסימן לשטפי הדם הרגילים, אל תשפטו אותה בקיצור שיהייו בשורות טובות, ניצה.

עכשיו אני חוזרת משם

מסתבר שאמא פתחה את הדלת כשהמטפלת שלה התלבשה בחדר ויצאה לחדר המדרגות שם החלה לרדת לבד במדרגות ופשוט התגלגלה מהם. לא ברור לי למה המטפלת לא הזעיקה מיד אמבולנס, לא ברור לי למה אחי לא סיפר לי את הפרטים האלה. לא ברור לי למה המטפלת לא דרשה שנחליף את המנעול של הדלת במפתח שאפשר להוציא מהדלת. ברגע שאמא תחלים נאלץ לעשות כמה שינויים... היא נראית נורא!

כואב

החלמה מלאה לאמא ושייתמו כאביה.מה אומר לך....אין 100% גם במוסד אין לי ביטחון מלא וכנראה שגם עם מטפלים.... שיהיה לכן אך טוב

ב"ה, שיפור דרמטי

במצב שלה והרופאים מחכים למחר לעשות לה סי טי ואם הכל כצפוי, היא תלך הביתה בע"ה. תודה על הדאגה, הברכות וכולי.

רחל יקרה, החלמה מהירה לאמא שלך

אני מבינה שזה קשה מאד כשאמא בבית חולים הלואי שבקרוב תחזור הביתה ובאמת תערכו כך שלא יהיה מצב בו תצא לבדה מהבית ליבי איתכם שיהיו רק בשורות טובות טובה

zs1957

New member
רחל היקרה

שמחה לשמוע שאמא חזרה לביתה. רפואה שלמה. שלא יהיו עוד נפילות. זהבה

../images/Emo12.gifוואי מקרה מזעזע-טוב שזה נגמר כך

ולא יותר גרוע ב"ה מאחלת החלמה מהירה לאמא
בשורות טובות

למעלה