אמא אני לא מאמינה!

Ez sLeeP

New member
אם הגענו כבר למצב ששירוש הקטנה

זועקת לעזרה - אנחנו בכי רע.. לא די בגבירת הודעות המערכת על הפורום שבעבר היה כה-עירני, וכה-מוצף?! השמא כולנו מלכי ומלכות-דרמה, שהולכים בשתי נקודות הקיצון של הציר?! או 20 הודעות ביום או אף אחת!? התעוררו-נא, ורק אם כדי להחדיר עוד פולס חשמלי אחד במעלה עורקי גופו הגוסס של הפורום?! נשבור צלעות, ולו להשיג את פעימת הלב היחידה, שדרושה להנשמה מלאכותית של מכונה חדישה ´STATES OF THE ART´... השמא הייתי ציורי מידיי בשבילכם.. נו, זה עודף ER בשבילכם.. ועוד 3 פרקים נותרו לסיום הש.ח. הללו.. שבאו מן האלוהות הטהורה.. אמיר את דעתי רווחת-האתיאיזם ואהפוך לנער-ישיבה החרד לתמימותו (בעת מפגש 1X1 עם הרב הזקן, והמתוסכל מינית.. [נגמרו כבר העזים באסם!] -- אוי ווי, קצת הגזמתי עם עצמי..) אם רק ישדרו לי את ER, מן ההתחלה.. איכות. איכות אני זועק. איכות זו לא מילה גסה. אם הערוץ הראשון אמר - מי אנחנו שנכבה את הממיר האנלוגי ונזרוק לפח עם התוכנייה והמוספים של הערוץ הראשון!? אויש, אני מלא סתירות וקונפליקטים פנימיים.. ובכן, לפחות התאוששתי, וזרקתי את תסכולי לתוך החור הריקני הלעולם-לא-מתמלא שנוצר פה בפורום.. לעתות טובות יותר. משמחות יותר. מוצפות בכל-טוב. (וקצת יוזמה פרטית..). נדב.

שלמונזה

New member
שלום חבריא!!!

פשוט נורא נורא נורא קשה לדבר על סדרה שכבר לא משודרת באף מקום
נסו להמשיך עם המשחקים ואז אולי אנשים יתעוררו פה!

למעלה