אם הגענו כבר למצב ששירוש הקטנה
זועקת לעזרה - אנחנו בכי רע.. לא די בגבירת הודעות המערכת על הפורום שבעבר היה כה-עירני, וכה-מוצף?! השמא כולנו מלכי ומלכות-דרמה, שהולכים בשתי נקודות הקיצון של הציר?! או 20 הודעות ביום או אף אחת!? התעוררו-נא, ורק אם כדי להחדיר עוד פולס חשמלי אחד במעלה עורקי גופו הגוסס של הפורום?! נשבור צלעות, ולו להשיג את פעימת הלב היחידה, שדרושה להנשמה מלאכותית של מכונה חדישה ´STATES OF THE ART´... השמא הייתי ציורי מידיי בשבילכם.. נו, זה עודף ER בשבילכם.. ועוד 3 פרקים נותרו לסיום הש.ח. הללו.. שבאו מן האלוהות הטהורה.. אמיר את דעתי רווחת-האתיאיזם ואהפוך לנער-ישיבה החרד לתמימותו (בעת מפגש 1X1 עם הרב הזקן, והמתוסכל מינית.. [נגמרו כבר העזים באסם!] -- אוי ווי, קצת הגזמתי עם עצמי..) אם רק ישדרו לי את ER, מן ההתחלה.. איכות. איכות אני זועק. איכות זו לא מילה גסה. אם הערוץ הראשון אמר - מי אנחנו שנכבה את הממיר האנלוגי ונזרוק לפח עם התוכנייה והמוספים של הערוץ הראשון!? אויש, אני מלא סתירות וקונפליקטים פנימיים.. ובכן, לפחות התאוששתי, וזרקתי את תסכולי לתוך החור הריקני הלעולם-לא-מתמלא שנוצר פה בפורום.. לעתות טובות יותר. משמחות יותר. מוצפות בכל-טוב. (וקצת יוזמה פרטית..). נדב.