אמא אמא אמא!!

גרררר

New member
אמא אמא אמא!! ../images/Emo7.gif

יש לי טסט.. ואני לא יודעת פתאום נלחצתי... אני יהיה השניה.. זה באמת משנה??? אני מפחדת.. אבל אני יודעת שאני צריכה לקחת את זה בקלילות.. נגיד היו היה לי שיעור כפול,אז השיער הראשון היה פרפקט,באמת מצויין והשני.. המורה רק נתן לי הערה אחת והכל התחרבש לי.. אני לא יודעת מה לעשות,איך לפתח ביטחון ובכלל למי שיש לו עצות!! אני אשמח מאוד.

ChilD SouL

New member
קודם ../images/Emo50.gif ../images/Emo57.gif

דבר שני, להיות שניה או ראשונה זה לא משנה. לכל דבר יש את היתרון והחיסרון שלו ככה ש... הכי חשוב תרגעי, תנשמי עמוק ויאללה מחר את מדווחת שאת עברת טסט
אה שכחתי משהו, השיעורים שלפני הטסט תמיד גרועים כי יש לחץ אטומי וכל זה אז אל תדאגי אם לא יוצא לך משהו, שלא תדעי איזה שיעור היה לי לפני הטסט שממממממממממממממש הוריד לי את הביטחון אבל איכשהו עברתי

lmstriX

New member
זה תמיד ככה.... שיעור לפני טסט

הוא שיעור על הפנים........ פשוט תנהגי איך שאת.... בהצלחה!

sattla

New member
פעם עשיתי כאן "סקר"

טוב לא ממש סקר אבל היה כאן מישהו שאמר שהיה לו שיעור לפני טסט והשיעור היה על הפנים והוא עשה בו את כל הטעויות האפשריות בקיצור הוא נכנס למה-זה לחץ אבל לבסוף הוא נוכח לדעת שכל שיעור "חרא" נגמר בטוב. הוא עבר טסט ראשון ועוד רבים הסכימו שזה די נכון את מוזמנת לחפש את השרשור הזה מלפני כמה ימים אז בהצלחה. ולא, זה שאת שנייה זה לא אומר כלום.

גרררר

New member
סעממק!!!!

נכשלתי!!!!!! בגלל הטסטר האידיוט!! היה לי את הטסטר הכי בן זונה בעולם!!! הוא רק עם הרגל לחוצה על הברקס כל הנסיעה ולא שומעים לאיזה כיוון הוא אומר.. קיצר,בן זונה מגעיל!! ורק עוד חודש יהיה לי (אולי) טסט.

לא נורא.....

כנראה שבאמת נפלת על טסטר מניאק שהכשיל אותך.....אבל ככה אם את נוהגת טוב אז אין סיבה שלא תעברי את בטסט הבא......ואחרי שיהיה לך את הרישיון שום דבר כבר לא יעניין אותך...

ChilD SouL

New member
יו קאובוי אני לא מסכימה איתך

לא חסרים אנשים שעוברים טסט ראשון ככה שזו בכלל לא אשליה. לפי מה שאתה אומר היא צריכה לבוא ישר עם מחשבה שזה טסט ראשון והיא תכשל כי בטסט ראשון רבים לא עוברים.
בכל אופן
לך בטסט ה-2

הקאובוי

New member
תקראי את ההודעה שלה

היא כבר נכשלה בטסט הראשון, ועדיף לבוא לטסט הראשון במחשבה שזה טסט ראשון והסיכוי לעבור הוא לא גדול (בגלל שזה טסט ראשון ולא בגלל שאני לא נוהג טוב) וככה שתכשל תוכל להגיד "טסטר בן זונה". ביננו כולם יודעים שהסיכוי לעבור טסט ראשון הוא נמוך. בהצלחה פעם הבאה (טסט שני עוברים)

ChilD SouL

New member
קראתי את ההודעה שהיא נכשלה והכל...

ובכל זאת לבוא לטסט במחשבה שזה טסט ראשון ויש סיכוי נמוך לעבור את הטסט זו מחשבה לא נכונה ומוטעה, צריך לבוא לטסט עם ביטחון - כמובן לא מופרז אבל גם לא נמוך. קצת אופטימיות... אגב, אני רושמת את ההודעה הזו בפעם ה-5 - המחשב יצא מדעתו

למעלה