אמא אל תבכי

אמא אל תבכי

ליאור נרקיס - אמא אל תבכי ------------------------- ביום בהיר אחד זה קרה פתאום חרב עליה עולמה שבאו וסיפרו שהוא הלך לעד הוא לא ישוב לנצח היא תשאר לבד זעקה גדולה יצאה מגרונה האור שבעינייה פתאום כבה היא יושבת לה בחדר בתוך העלטה וכמה היא סובלת עמוק בנשמתה פזמון: והיא היום נמצאת בתוך עולם סגור עצובה ובודדה ולבה שבור בלעדייה היא מוצאת מרגוע נחמה אלוקים מדוע הרסת עולמה די אמא אל תבכי אני כאן לצידך את כל שירי אשיר רק למענך אזכור ולא אשכח את מר גורלך אעשה כל שאוכל לתת לך לחייך פזמון חוזר: שיר יפה חבל"ז

אמא שלי כבר לא בוכה- אני זאת שבוכה../images/Emo7.gif

והיא תמיד שומעת אותי שם למעלה אלי- קשה לי לכתוב כאן על הורים שלי ועל אח שלי ז"ל אבל לפעמים אין ברירה. אמא למה עזבת אותי? אוהבת אותך אמא יקרה שלי לא הספקתי לחבק אותך וכבר ככה נעלמת לי את ואבא וגדי ז"ל שתנוחו בשלום!!! <<< הילדה הקטנה שלכם>>>>> חצי נשמה----- אלין.

אלין נשמה שלי

אני מצטער אם גרמתי לך להיות עצובה פשוט אני אוהב מאוד את השיר הזה ובדרך כלשהי זה מזכיר לי את אמא שלי ז"ל אל תהיי עצובה נשמה שלי ממש לא התכוונתי

eranmc

New member
חחחחח ידעתי שיהיה אסור לי להכנס לפה

הנה גם לי יורדת דמעה. מכירים את השיר של זהבה בן אבי וגם של שרית חדד? הנה המילים: זהבה - בן אבי בעיר האורות חושך בנפש והשמש נשבה עינים קרות בוהות בגשם אך לא רואות הן דבר תביט בנהר תפילה מתחננת הביאו גליו מרחוק דמעות כנער הִסעו עם הזמר בין המר למתוק אוווווווו אההההה אבא שלי... אההההההה אה אהה אהה... אהה... אבא שלי. זכור את הטוב אושר של בית ונרות של בת אמא יפה ריח של קייץ בצחוק של אבא אוווווווו אההההה אבא שלי... אההההההה אה אהה אהה... אהה... אבא שלי. -------------------------------------- שרית חדד - אבא בלילות מנסה לא נרדמת בגללך כל דמעה מלוחה אל תחשוב שאני מתלוננת תפילתי היא פשוט לראותך לחבק את האיש שבך והילדה הקטנה שהכרת השתנית מבינה קצת יותר אבא בוא וחוזר כבר הבייתה שנשב לפחות לדבר בלילות רק אותך מדמיינית בחדרי כאן מולי תמונתך אל תחשוב שאני מתעמלת מחכה בכול יום לשובך עם הלב שפועם את שמך והילדה הקטנה שהכרת השתנית מבינה קצת יותר אבא בוא וחוזר כבר הבייתה שנשב לפחות לדבר והילדה הקטנה שהכרת השתנית מבינה קצת יותר אבא בוא וחוזר כבר הבייתה שנשב לפחות לדבר ------------------------------------------------ זהבה בן וזאב רווח - דואט הלסיחה זאב רווח: שר במרוקאית. זהבה בן: רק אותך אוהבת, אבא בלעדייך מר לי, אבא בודדה אני בדרך והלב איתך זאב רווח: שר במרוקאית. זהבה בן: אתה האושר אתה כל עולמי את לי קרן שמש בנשמתי אתה נותן לי כוח להמשיך אבא רק אותך, אבא רק אותך אנא סלח לי אם טעיתי אין לי שקט ומרגוע לקולך מתגעגעת אוהבת רק אותך עוד תראה היום יגיע ועלי תזרח השמש בשבילך הכל רציתי הכל למענך זאב רווח: שר במרוקאית. זהבה: אתה האושר אתה כל עולמי את לי קרן שמש בנשמתי אתה נותן לי כוח להמשיך אבא רק אותך, אבא רק אותך

למעלה