אמא אחרת

אמאנטלי

New member
אמא אחרת ../images/Emo7.gif

אתמול נפגעתי לראשונה מהבן שלי אני כל כך משתדלת להיות אמא טובה (מה היא בעצם אמא טובה ????) משתדלת להבין את הגיל הקטן הזה והמקסים שבו הוא רוצה להיות עצמאי ונותנת לו מרחב פעולה ושואלת ולומדת ומתייעצת ובכל זאת אתמול הזלתי דמעה של עצב ילד בן שנתיים ועשרה חודשים רוצה את כל החנות וכשיצאתי משם רק עם במבה (במקום : במבה+בלונים+סוכריות+וצעצועים) הוא אמר למוכר בבכי :"אני לא רוצה אותה אני רוצה אמא חדשה" אני לא יודעת מאיפה הוא לומד את זה , אני מנסה לתאר לי סיטואציה שהוא יושב בגן עם עוד חבר ואומרים לעצמם " וואלה , אמא שלי מזייפת בוא נחליף..." זה כל כך מעליב שאי אפשר לתאר במילים את ההרגשה אני בטוחה שעם השנים אני אעלב עוד כמה פעמים אבל הפעם הראשונה הייתה ...|זבנג|

limori

New member
שלום אמאנטלי

אני רק רוצה לעודד אותך ולהגיד לך שאת לא האמא היחידה שהילד שלה רוצה להחליף אותה. גם אותי רואי רצה להחליף בערך 3 או 4 פעמים... בהתחלה זה קצת מעציב אבל אחר כך זה כבר מצחיק נורא... והאמת היא שאני זוכרת למרות כל האהבה העזה שלי להורי אני בפרוש זוכרת שרציתי להחליף אותם כמה וכמה פעמים. אז אין צורך להעלב ...בקרוב הוא גם ירצה להחליף אבא....

vered4

New member
האפרוח שהלך לחפש לו אמא אחרת

מכירה את הספר? אולי תקראו אותו ביחד, ותפתחו לכם סיפור משל עצמכם על הנושא. דרך אגב, היה לפני מספר ימים דיון בנושא, אולי יעזור לך.

אמאנטלי

New member
כמה שניות אחרי ההלם

כנראה שחזרתי לגיל שנתיים + כי כשיצאנו מהחנות אמרתי "אין בעיה, מעבר לפינה יש חנות חדשה של אמהות בוא ונקנה לך אחת " בערב כבר הרגשתי רע עם מה שאמרתי כי הוא אומר את זה אולי להפעיל אצלי את כפתור הרגש ואני אולי יצרתי אצלו הרגשה שגם אני מוותרת עליו ישבנו וקראנו את הספר והוא כל הזמן אמר :"האפרוח הלך לחפש אמא אחרת כי היא לא קנתה לו בלונים " !!!!!!!!!!!!!!!

vered4

New member
נכון, אבל אז האפרוח הבין שיש דברים

קצת יותר חשובים מבלונים, וחזר לאמא הכי טובה בעולם, אמא שלו

את צריכה

לקבל הכל בפרופורציה. יבואו ימים ואת לא תשמעי את זה רק פעם אחת, אלא פעמים רבות כאשר תשובותייך לא ימצאו חן בעיניו. ואני מחזקת את ידייך שעמדת על שלך ולא ויתרת לו (שיצאת רק עם במבה)

רותי ע

New member
יש לי ילד בגיל של הילד שלך

וזו לא פעם ראשונה שאני שומעת ממנו יציאות "מעליבות". לדוגמא: אמרתי לו לא לעשות משהו אז הוא אומר "אני אהרוג אותך". מאיפה הוא למד את זה? מהגן. והוא אפילו לא מבין את המשמעות של להרוג ומוות. או במקרה אחר הוא אומר "אני לא חבר שלך, רק של אבא. לכי מפה". וזה לא רק כלפי אלא כלפי כל מי שמרגיז אותו. זה הנשק שלמד בגן להשתמש בו והוא מנסה אותו. ואם תראי לו שאת נעלבת הוא ילמד לנצל את זה בכל הזדמנות. ובאמת אין ממה להעלב, כשיגדל אפשר יהיה להסביר לו את משמעות הטאקט. ובסך הכל הרי אין לך ספק באהבה שלו אלייך ושאת האדם הכי חשוב בחייו...

למעלה